Antena Meniu Search
x

Nicolae Cristescu: "De unde ne recuperam banii investiti la Rapid!"

Actionarii Rapidului isi plang de mila! Spun ca au cheltuit banii, pe primele pentru barajul castigat cu Chiajna si pentru transferul celor 20 de jucatori adusi la Rapid. "De unde ne recuperam banii!" e marea intrebare a lui Cristescu.

Vezi și

Cristescu e foc si para dupa ce TAS-ul i-a retrogradat echipa. "Am facut investitii degeaba", isi plange de mila seful din Giulesti. Jucatorii vor fi si ei afectati de retrogradarea de la masa verde: le vor fi taiate salariile. “Am facut investitii pentru prima divizie in liga secunda, alte cheltuieli, am luat 14 jucatori consacrati, ne-am facut un proiect care in urmatoarele cinci etape dadea rezultate”, a spus Nicolae Cristescu.

Culmea fotbalului din Romania. Rapidistii au fost premiati pentru un meci care s-a anulat. Acum, Cristescu isi cere banii din primele date pentru victoria cu Chijna, din baraj. “Ce se intampla cu primele date la jucatori pentru meciul de ramanere in prima divizie, care inteleg ca nu trebuia jucat, Nu s-a luat o suma mare din drepturile TV, acei bani, altcineva sa-i de inapoi. Am cheltuit bani, am platit prime pentru ce am facut investitii”, a spus Cristescu.

Rapid suspecteaza ca Federatia a depus la TAS acte prin care Chijna sa ajunga in prima liga. Sunt ilegale, spun giulestenii. “Pentru ce platim salarii mai mari ca Dinamo si ca altii? Ca sa jucam in B? Toate astea le va plati cineva credeti-ma", a adaugat patronul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » Nicolae Cristescu: "De unde ne recuperam banii investiti la Rapid!"