Antena Meniu Search
x

Video Nunta unei românce a adunat toate vedetele din SUA. Starurile din NBA, prezente la petrecerea Sabrinei Ionescu

Legendele baschetului mondial s-au reunit la nunta Sabrinei Ionescu, o româncă stabilită în Statele Unite şi considerată un fenomen în baschetul american. Mirele are tot origini româneşti. Părinţii lui Hroniss Grasu sunt aromâni, motiv pentru care de la nuntă nu puteau să lipsească ritmurile machedoneşti.

de Redactia Observator

la 14.03.2024, 18:00

Vezi și

Sabrina Ionescu și partenerul ei Hroniss Grasu s-au distrat pe ritmuri româneşti la nunta lor din Statele Unite. Actorul George Piştereanu le-a arătat celebrităţilor din lumea baschetului cum se dansează...pamporea. Petrecerea a avut loc la hotelul Ritz din California. Printre invitaţii din pirma linie de la eveniment au fost Vanessa Bryant, soţia regretatului Kobe Bryant şi fiica sa. Vanessa şi Sabrina sunt prietene foarte apropiate.

Părinţii Sabrinei au plecat în SUA în timpul Revoluţiei din 1989

Pau Gasol, dublu campion în NBA, a fost şi el în centrul atenţiei la nunta celor doi sportivi cu orgini româneşti. Sabrina Ionescu este considerată cea mai bună jucătoare de baschet feminin din SUA. Tatăl baschetbalistei a părăsit România în timpul Revoluţiei din 1989, iar doi ani mai târziu toată familia s-a reunit. Sportiva s-a născut în California, în 1993.

Aceeaşi poveste de viaţă o are şi proaspătul ei soţ. Părinţii lui Hroniss Grassu sunt aromâni şi s-au stabilit în Los Angeles în 1986. Mama lui a jucat handbal pentru naţionala României, iar tatăl lui a fost cascador profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Nunta unei românce a adunat toate vedetele din SUA. Starurile din NBA, prezente la petrecerea Sabrinei Ionescu