Antena Meniu Search
x

Ons Jabeur, numărul 2 WTA, șocată de cazul Simonei Halep: "Asta e teama fiecărui jucător, să ia ceva fără să ştie"

Tunisianca Ons Jabeur, locul 2 mondial, a declarat că a fost şocată de cazul Simonei Halep, ea subliniind că speră ca acest lucru să nu i se întâmple niciunui sportiv.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 17:38

jucătoarea de tenis tunisiană Ons Jabeur
Ons Jabeur, numărul 2 WTA, șocată de cazul Simonei Halep: "Asta e teama fiecărui jucător, să ia ceva fără să ştie" - Profimedia Images

"Am fost şocată. Nu ştiu, pentru mine este foarte trist să văd ce se poate întâmpla când cineva greşeşte. Ceea ce spune ea este că a fost o greşeală neintenţionată. Pentru mine, cineva care trişează, poţi vedea că nivelul substanţei pe care ai luat-o este foarte mare, dar ceea ce a luat ea este foarte scăzut”, a spus Jabeur, conform The National.

"Nu sunt sigură ce s-a întâmplat. Cred că asta este teama fiecărui jucător, este să ia ceva fără să ştie şi asta apare la testul tău de dopaj. Cu siguranţă este o situaţie foarte incomodă. Nu ştiu ce s-a întâmplat şi sper că ceea ce spune ea este adevărat. Dar cu siguranţă nimeni nu vrea să vadă că i se întâmplă asta”, a spus ea, potrivit news.ro.

Jabeur, locul 2 mondial, participă de luni la Turneul Campioanelor din Texas.

Simona Halep, depistată pozitiv la un test antidoping la US Open

Pe acelaşi subiect

Cutremur în sport. Simona Halep a fost depistată pozitiv la un test antidoping făcut în august, peste Ocean. Dubla campioană de Grand Slam este suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate în Tenis. Simona respinge ferm acuzațiile și anunță că va contesta rezultatul. O nouă lovitură pentru campioana noastră, într-un an zbuciumat, atât pe plan sportiv, cât şi personal. 

"Începe cel mai greu meci al vieții mele: o luptă pentru adevăr. Am fost notificată că am fost testată pozitiv la o substanță numită Roxadustat într-o cantitate extrem de mică, ceea ce a venit ca șocul vieții mele. În întreaga mea carieră ideea de a trișa nici nu mi-a trecut vreodată prin minte, pentru că este împotriva tuturor valorilor cu care am fost educată. În fața unei situații nedrepte, mă simt complet confuză și trădată. 

Voi lupta până la final să demonstrez că nu am luat niciodată cu știință vreo substanță interzisă și am credința că mai devreme sau mai târziu adevărul va ieși la iveală. Nu este despre titluri sau bani. Este despre onoare și o poveste de iubire pe care am avut-o cu tenisul în utlimii 25 de ani", a transmis Simona Halep, pe 22 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Ons Jabeur, numărul 2 WTA, șocată de cazul Simonei Halep: "Asta e teama fiecărui jucător, să ia ceva fără să ştie"