Antena Meniu Search
x

Foto Opt jucători de la Rapid au luat Bacalaureatul. Ştefan Pănoiu o obținut 10 pe linie

Jucătorul rapidist Ştefan Pănoiu a luat examenul de Bacalaureat cu nota 10, a anunţat clubul giuleştean.

de Redactia Observator

la 05.07.2021, 16:26

Ştefan Pănoiu o obținut 10 pe linie la BAC
Opt jucători de la Rapid au luat Bacalaureatul. Ştefan Pănoiu o obținut 10 pe linie - FC Rapid 1923

Pe lângă Stefan Pănoiu, au mai promovat examenul de Bacalaureat şi Rareş Ilie, Cristi Ignat, Erik Finica, Alex Gheorghe, Alex Despa, Antonio Dumitrescu şi Vlad Ghineţ. "Băieţii noştri ce au dat BAC-ul au demonstrat că la Rapid nu se pune accent numai pe fotbal, dar şi pe şcoală şi educaţie", a notat gruparea rapidistă.

Rapid a promovat în Liga 1, stadionul Giulești este o bijuterie

În luna mai Rapid a promovat în Liga 1, chiar înaintea partidei cu FC U Craiova 1948. Rapidiştii au profitat de faptul că CS Mioveni nu a reuşit să învingă pe ASU Poli Timişoara. Compania Naţională de Investiţii a anunţat că a început montarea gazonului pe Stadionul Rapid. Noua arenă va avea o capacitate de  aproximativ 14.000 de locuri (din care peste 250 de locuri pentru persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor), iar suprafaţa de joc va fi conformă cu normele impuse de UEFA, cu o zonă înierbată de 80×120 m.

Arena va cuprinde şi o pistă de atletism de antrenament, o sală de sport, spaţii de cazare pentru sportivi şi spaţii administrative, dar şi spaţii dedicate publicului. Costul total al investiţiei, finanţate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin Compania Naţională de Investiţii, este de aproape 165 milioane de lei (n.r. aproape 34 de milioane de euro). În stadion vor putea fi derulate competiţii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4, astfel încât arena să poată găzdui competiţii cu public la nivel naţio

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Opt jucători de la Rapid au luat Bacalaureatul. Ştefan Pănoiu o obținut 10 pe linie