Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Paraguay - Brazilia 1-0. Oamenii lui Dorival tremură pentru calificarea la Campionatul Mondial, dar tehnicianul nu-şi pierde optimismul

Naţionala de fotbal a Braziliei a făcut un nou pas greşit în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2026, elevii antrenorului Dorival Junior cedând, scor 0-1, în deplasarea din Paraguay.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 14:51

Dorival Junior, selecţionerul Braziliei, nu şi-a pierdut încrederea în elevii nici măcar după înfrângerea cu Paraguay Dorival Junior, selecţionerul Braziliei, nu şi-a pierdut încrederea în elevii nici măcar după înfrângerea cu Paraguay - Profimedia

Diego Gomez a înscris singurul gol al meciului, în prima repriză, iar Brazilia cedează lamentabil un meci în care era considerată mare favorită şi în care a aruncat în luptă, încă din start, tripleta magică a lui Real Madrid, Rodrygo - Endrick - Vinicius.

Culmea, Vincius Junior, mare favorit la câştigarea Balonului de Aur, a fost considerat unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren. De altfel, poate chiar apatia acestuia a făcut ca Brazilia să încheie jocul cu doar trei şuturi trimise pe spaţiul porţii adverse.

În urma acestui meci, Brazilia a coborât tocmai pe locul 5 în grupa din America de Sud de calificare la Campionatul Mondial din 2026. Brazilia a adunat 10 puncte din opt etape şi are doar cu un punct mai mult decât Bolivia, ocupanta locului 8, prima poziţie care nu asigură nici măcar accederea la barajul intercontinental.

Articolul continuă după reclamă

Totuşi, Dorival Junior, antrenorul Braziliei, nu-şi pierde optimismul şi dă asigurări că naţionala ţării sale nu doar că se va califica fără probleme la Campionatul Mondial din 2026 ba chiar va ajunge până în finala competiţiei găzduite de Canada, Statele Unite ale Americii şi Mexic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Paraguay - Brazilia 1-0. Oamenii lui Dorival tremură pentru calificarea la Campionatul Mondial, dar tehnicianul nu-şi pierde optimismul