Antena Meniu Search
x

Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Dani Alves. O tânără l-a acuzat că a violat-o

Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru fotbalistul brazilian Dani Alves, pe care o tânără l-a acuzat că a violat-o într-o discotecă din Barcelona, a aflat joi AFP de la ministerul public, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 23.11.2023, 22:21

Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Dani Alves. O tânără l-a acuzat că a violat-o
- Profimedia

De asemenea, parchetul cere ca reclamantei să i se plătească despăgubiri în valoare de 150.000 de euro şi "interdicţia (pentru Alves) de a se apropia de ea", potrivit rechizitoriului consultat joi de AFP. Alves, care a jucat mai ales la FC Barcelona şi PSG, se află în arest preventiv din luna ianuarie, într-o închisoare de lângă Barcelona.

Justiţia spaniolă s-a opus în mod repetat eliberării sale în aşteptarea procesului

Acuzat de "agresiune sexuală", o categorie penală care include violul în Spania, el urmează să fie judecat în acest caz la o dată care nu a fost încă stabilită. Fundaşul în vârstă de 40 de ani este acuzat de o tânără că a violat-o la sfârşitul lui decembrie în toaletele unei discoteci la modă din Barcelona.

Alves contestă faptele. Justiţia spaniolă s-a opus în mod repetat eliberării sale în aşteptarea procesului, în special din cauza unui "risc ridicat de fugă" a jucătorului în Brazilia, care, la fel ca multe alte ţări, în general nu-şi extrădează resortisanţii.

Alves şi-a schimbat versiunea de mai multe ori, ajungând până acolo încât să spună într-un videoclip la începutul lunii ianuarie că nu a întâlnit-o niciodată pe reclamantă. El s-a justificat afirmând că nu vrea să-şi pună în pericol căsătoria. Unul dintre cei mai titraţi fotbalişti din toate timpurile, Alves a avut cea mai bună perioadă din cariera sa la Barca, între 2008 şi 2016, perioadă în care a câştigat 23 de trofee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Parchetul spaniol a cerut nouă ani de închisoare pentru Dani Alves. O tânără l-a acuzat că a violat-o