Antena Meniu Search
x

Parma – Cagliari LIVE VIDEO (21:30), exclusiv în AntenaPLAY. Man și Mihăilă luptă pentru promovarea în Serie A

Parma - Cagliari, LIVE VIDEO exclusiv pe AntenaPLAY de la ora 21:30, e bătălia decisivă pentru finala playoff-ului de promovare în Serie A. Valentin Mihăilă și Dennis Man luptă pentru prima ligă italiană.

de Redactia Observator

la 03.06.2023, 15:15

Dennis Man de la formația italiană Parma
Parma – Cagliari LIVE VIDEO (21:30), exclusiv în AntenaPLAY. Man și Mihăilă luptă pentru promovarea în Serie A - Profimedia Images

În cazul în care va fi egalitate la rezultatul în dublă manșă, adică Parma va învinge la un gol diferență, după 2-3 în tur, atunci cruciații vor ajunge în finala play-off-ului, datorită locului superior ocupat în sezonul regulat, fără să avem prelungiri sau penalty-uri, transmite AS.RO.

Așa a fost cazul și la întâlnirea dintre Bari și Sudtirol. Chiar dacă fiecare echipă a câștigat cu 1-0 partida de pe teren propriu, Bari a ajuns în finala play-off-ului. Astfel, Bari va juca împotriva uneia dintre Parma și Cagliari, în finală, în dublă manșă, pe 8 și 11 iunie, de la 21:30, exclusiv în AntenaPLAY.

Parma – Cagliari LIVE VIDEO | Echipele probabile

  • PARMA (4-2-3-1): Chichizola; Delprato, Osorio, Cobbaut, Coulibaly; Estevez, Bernabe; Benedyczak, Sohm, Man; Vasquez.
  • CAGLIARI (4-3-1-2): Radunovic; Zappa, Dossena, Altare, Azzi; Nández, Makoumbou, Deiola; Mancosu; Lapadula, Preelec
Pe acelaşi subiect

Scandal după Cagliari – Parma 3-2

A fost scandal în Italia, după penalty-ul comis de Valentin Mihăilă, în duelul Cagliari – Parma 3-2, în turul semifinalelor play-off-ului de promovare în Serie A, meci ce a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Directorul sportiv al Parmei, Mauro Pederzoli, a criticat dur arbitrajul lui Andrea Colombo. Cruciaţii s-au considerat dezavantajaţi, mai ales la faza penalty-ului comis de Mihăilă, după duelul cu Luvumbo.

„Vreau să o felicit pe Cagliari pentru un meci bun, dar şi Parma a fost excelentă timp de 90 de minute. Suntem total nemulţumiţi de nivelul arbitrajului. Trebuie un arbitraj mult mai bun la un asemenea nivel.

Am plătit pentru situaţii incredibile. Plecăm de aici cu cinci cartonaşe galbene şi cu acest penalty incredibil. Vrem să ştim cum lucrează acest VAR”, a spus directorul sportiv al Parmei, citat de Sky, conform parmalive.com.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Parma – Cagliari LIVE VIDEO (21:30), exclusiv în AntenaPLAY. Man și Mihăilă luptă pentru promovarea în Serie A