Antena Meniu Search
x

Patronii Rapidului vor da in judecata FRF-ul! Cer trei milioane de euro despagurbiri.

Dupa Mititelu, Mircea Sandu s-a pricopsit, cu un nou dusman! Cristescu de la Rapid anunta ca da in judecata Federatia si pe Mircea Sandu. Cere 3 milioane de euro despagurbiri. Asta la un prim calcul. Suma poate creste

Vezi și

Nasu' Sandu a incurcat-o. E amenintarea rapidistilor care spun ca vor da in judecata Federatia! Trei milioane de euro despagubiri cer Cristescu si Zamfir de la FRF. Sunt daune pentru ca Rapidul nu mai joaca in prima liga si ca a ratat cativa sponsori importanti. “Singurul vinovat e Federatia si Comitetul Executiv. Ne deranjeaza gestul, hotia asta fara margini, frustrarea pe care nu ai cum sa nu o ai. Te injunghie pe la spate. Nu lasam lucrurile asa, sa stam calcati in picioare! S-au facut contracte ferme cu sponsori care acum nu mai vin langa noi”, a declarat Cristescu.

Nici cei de la TAS nu au scapat de gura lui Cristescu. Seful din Giulesti a ramas fara cuvinte cand a auzit ca Rapidul a fost scoasa din Liga I, dupa ce a apucat sa joace doua etape. Chiajna nu are ce sa caute in prima liga, tipa giulestenii. “Acum, TAS-ul a dat sa vedem cand da ma-sa. Sa-mi aduca un pic de apa ca imi vine lesin de sete si am gura uscata nu e ok, nu. Sper sa rezist. Daca mai am un soc, nu stiu daca mai rezist fizic si psihic. Nu-mi vine sa cred, e cea mai mare dezamagire din viata mea”, a mai adaugat Cristescu.

Jucatorii blesteama si ei Federatia. Nu le vine sa creada ca Rapidul lor nu mai e in Liga I. “Dumnezeu e sus, vede si pune lucrurile la punct. Rasplata jocului nostru e ca am fost retrogradati in liga a doua”, a spus Nicolae Vasile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Patronii Rapidului vor da in judecata FRF-ul! Cer trei milioane de euro despagurbiri.