Antena Meniu Search
x

Video Petrecere de zile mari în centrul Craiovei, după ce Universitatea a câștigat Cupa României. N-au lipsit fumigenele şi sămânţa de scandal

Ne-am dezobişnuit să vedem mulţimi de oameni. Mai ales oameni care se bucură. Universitatea Craiova a câştigat Cupa României şi oltenii au încins o petrecere de zile mari în centrul oraşului. Pentru prima oară în pandemie, suporterii şi jucătorii s-au întâlnit în hora bucuriei. Victoria e cu atât mai dulce cu cât a fost şi prima finală de Cupă cu suporteri pe stadion.

de Redactia Observator

la 23.05.2021, 20:53

Vezi și
  • De la sărbătoare n-au lipsit scandările, fumigenele şi... sămânţa de scandal

Greul a trecut. Centrul Craiovei s-a umplut, pentru prima oară în pandemie, cu mii de suporteri ai Universităţii Craiova. Încă plini de adrenalină după victoria de aseară, la care au putut asista şi din tribune, fanii şi-au primit campionii cu un spectacol de torţe, fumigene şi scandări înflăcărate. 

A fost o dublă bucurie: că echipa a câştigat Cupa României şi că au putut sărbători împreună, fără restricţii. Copiii au privit de pe umerii părinţilor sau înghesuiţi în mulţime un eveniment de zile mari. Nimeni n-a mai ţinut cont de nicio măsură de protecţie. 

Jucătorii au primit tratamentul campionilor. Microbiştii i-au răsplătit cu aplauze, cântece şi o tiradă de laude. N-a lipsit nici sămânţa de scandal. Dacă jandarmii n-ar fi stat de strajă, la propriu, s-ar fi ajuns la violenţe. Mascaţii, blindaţi din cap până-n picioare, cu scuturi s-au pus între fanii echipei Universitatea Craiova şi cei ai FCU Craiova. 

Sărbătoarea și la rivalii de la FCU Craiova, care au promovat în Liga 1

Suporterii echipei FCU Craiova au avut şi ei motiv de sărbătoare: echipa lor tocmai a promovat în Liga 1. Însă au vrut să le strice bucuria eternilor rivali. Jandarmii au fost de neclintit. Degeaba au încercat fel de fel de tertipuri să rămână în zonă. Oamenii legii i-au împrăştiat şi nu i-au lăsat să ajungă în centru, de teama unor bătăi cu fanii Universităţii Craiova. 

Universitatea Craiova a câștigat Cupa României cu un scor final de 3 la 2. Oltenii s-au impus după două reprize de prelungiri în faţa echipei Astra Giurgiu. Fanii care au intrat la finală pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti au trimis dovada vaccinării sau a testării şi au aşteptat e-mailul de confirmare pentru a plăti biletele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Petrecere de zile mari în centrul Craiovei, după ce Universitatea a câștigat Cupa României. N-au lipsit fumigenele şi sămânţa de scandal