Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Rapid îşi întăreşte linia mediană, cu Grameni şi Keita, pe ultimii metri ai perioadei de mercato 

Rapid Bucureşti, una dintre formaţiile cu pretenţii din Superliga de fotbal, caută soluţii pentru a se întări masiv pe ultimii metri ai perioadei de mercati, Constantin Grameni şi Kader Keita fiind doar două dintre numele vehiculate de jucători care ar urma să se alăture giuleştenilor.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 14:19

Constantin Grameni (tricou albastru) a fost anunţat drept noul fotbalist al echipei Rapid Bucureşti
Constantin Grameni (tricou albastru) a fost anunţat drept noul fotbalist al echipei Rapid Bucureşti - Profimedia

Dacă Grameni a fost anunţat deja oficial ca fiind noul jucător al Rapidului, mijlocaşul semnând un contract pe trei ani, pentru ivorianul Kader Keita încă se mai discută cu cei de la CFR Cluj, Rapid urmând să stabilească dacă ivorianul poate să vină la pachet cu norvegianul Tobias Christensen, de la Fehervar, sau giuleştenii vor fi obligaţi să aleagă doar unul dintre ei.

Informaţii neoficiale arată că Rapid achită 400.000 de euro şi 15% dintr-un viitor transfer, pentru a-l aduce pe Grameni, şi ar fi dispusă să dea 800.000 de euro şi 20% dintr-un viitor transfer, pentru a-şi asigura şi serviciile lui Keita. În schimb, Christensen ar putea veni, în mare măsură liber de contract, cei de la Fehervar având probleme financiare şi căutând să se despartă rapid de mai mulţi jucători cu salarii mari.

Mutările efectuate până acum, dar şi cele preconizate să se realizeze în următoarele ore ne arată dorinţa patronului Dan Şucu de a-i pune la dispoziţie antrenorului Marius Şumudică o echipă suficient de bună astfel încât tehnicianul să se lupte cu şanse reale la câştigarea titlului de campioană a României, chiar daca Rapid ocupă în prezent abia locul 9 în clasamentul Superligii de fotbal şi este la nouă puncte de liderul Universitatea Cluj.

Articolul continuă după reclamă

Pe lângă fotbaliştii anunţati până acum, Rapid mai este în discuţii avansate pentru a-şi asigura serviciile a doi fotbalişti cu CV-uri impresionante, camerunezul Clinton Njie, fost la Tottenham Hotspur şi Olympique Marseille, şi gabonezul Aaron Boupendza, fost golgeter al campionatului Turciei în tricoul lui Hatayspor.

Iar specialiştii susţin că ultimele ore din perioada de mercato pot aduce şi alte surprize în ceea ce priveşte structura lotului echipei Rapid Bucureşti, giuleştenii pregătind şi mai multe despărţiri, principalii vizaţi fiind mijlocaşii Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Jayson Papeau.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Sport » Rapid îşi întăreşte linia mediană, cu Grameni şi Keita, pe ultimii metri ai perioadei de mercato