Antena Meniu Search
x

Reacţia lui Gigi Becali, după suspendarea dată de FRF: 'O să o atac şi în instanţă civilă'

Gigi Becali a declarat, joi, că suspendarea dictată de Federaţia Română de Fotbal în cazul său va fi anulată, el menţionând că va ataca hotărârea şi în instanţă.

Gigi Becali a declarat, joi, că suspendarea dictată de Federaţia Română de Fotbal în cazul său va fi anulată, el menţionând că va ataca hotărârea şi în instanţă.

"O să se anuleze, o să o atac şi în instanţă civilă. Problema este mentaliatea, adică îl ataci pe şeful meu, stai că-ţi dau la cap. Când o să se termine în România chestiunea asta? Când o să avem judecători şi comisii adevărate? Dacă ei se supun lui Burleanu, dacă el Burleanu a putut să stăpânească, vă daţi seama ce oameni slabi avem în toată federaţia şi în tot fotbalul?", a spus Becali.

El a precizat că nu înţelege de ce a fost suspendat. "Nu înţeleg de unde până unde. Nu are de unde să-mi dea suspendare. Nici nu m-am dus la comisie, doar am trimis scris. Nu vreau să stau în faţa la orice om de nimic ca să judece pe mine. 65.000 că, vezi Doamne, i-am zis (lui Daum) drogangiu. Păi a fost condamnat pentru consum de droguri. A doua, că am spus că jucătorii din Africa, că nu poţi să te înţelegi de ei că n-au educaţie. N-am nicio problemă de culoare, de discriminare, eu am o problemă de adaptare", a explicat Becali.

Gigi Becali a menţionat că nu poate fi considerat finanţator la FCSB şi clubul nu trebuia amendat. "Clubul ce vină are? N-am nicio treabă cu clubul, mi-am luat banii, nici măcar finanţator nu mai pot fi numit pentru că eu nu mai finanţez, mi-am luat banii. Sunt nişte lucruri în România… te cruceşti. Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri, cum adică, asta înseamnă puşcărie".

Pe acelaşi subiect

Becali a fost suspendat şase luni, respectiv patru luni, de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal în două dosare, sancţiuni decise miercuri. În plus, Gigi Becali a fost penalizat cu 130.000 de lei.

Deciziile din cele două dosare sunt următoarele, conform site-ului FRF:

"Admite cererea formulată de reclamanta FRF, prin Secretar General împotriva pârâtului George Becali. În temeiul art. 52 al. 1 şi 2 lit. b coroborat cu art. 52 al. 1 şi 4 din RD se sancţionează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 6 luni şi penalitate sportivă de 65.000 lei. În temeiul art. 45 din RD pârâtul George Becali va executa sancţiunea suspendării pentru 6 luni şi plata penalităţii sportive de 65.000 lei. Admite cererea formulată de reclamanta FRF, prin Secretar General împotriva pârâtului George Becali. În temeiul art. 54 al. 1 din RD se sancţionează pârâtul George Becali cu măsura suspendării pentru 4 luni şi o penalitate sportivă în cuantum de 65.000 lei. În temeiul art. 54 al. 1 dn RD se sancţionează Fotbal Club FCSB SA cu penalitate sportivă de 10.000 lei".

Articolele în baza cărora s-au decis sancţiunile prevăd "comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului" şi "Rasismul. Xenofobia. Discriminarea. Denigrarea".

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Reacţia lui Gigi Becali, după suspendarea dată de FRF: 'O să o atac şi în instanţă civilă'