Antena Meniu Search
x

Real Madrid câştigă El Clasico împotriva Barcelonei, dar scandalul continuă

Real Madrid a făcut un pas mare spre câştigarea titlului de campioană a Spaniei, după ce s-a impus, scor 3-2, la capătul meciului jucat împotriva formaţiei FC Barcelona, duminică seara, în etapa a 32-a din Primera Division.

de Redactia Observator

la 22.04.2024, 14:01

El Clasico dintre Real Madrid şi FC Barcelona a provocat un scandal imens în fotbalul spaniol
El Clasico dintre Real Madrid şi FC Barcelona a provocat un scandal imens în fotbalul spaniol - Profimedia
  • Meciul dintre Real Madrid şi FC Barcelona a provocat un scandal imens în fotbalul spaniol.

Meciul a fost unul deosebit de spectaculos, dar şi presărat cu numeroase momente încinse care au avut în prim plan brigada condusă de arbitrul Cesar Soto Grado.

Barcelona a avut 1-0 şi 2-1, dar de fiecare dată nu a reuşit să ţină de rezultat, fiind egalată aproape instant. Christensen a deschis scorul în minutul 6, însă Vinicius a egalat în minutul 18, din penalty. Fermin Lopez a făcut 2-1 pentru Barcelona, în minutul 69, însă Lucas Vazquez a egalat în minutul 73.

Când nimeni nu mai credea, în minutul 91, Rudiger a marcat golul victoriei pentru Real Madrid, spre disperarea catalanilor, care au atacat în termeni duri brigada de arbitri.

Cei de la FC Barcelona au acuzat mai multe faze, dar cea mai importantă a fost cea din minutul 28, când golul lui Lamine Yamal a fost anulat pe motiv că balonul nu a depăşit cu toată circumferinţa linia porţii.

Pe acelaşi subiect

Graţie succesului de duminică seara, Real Madrid s-a desprins la 11 puncte de FC Barcelona, cu doar şase etape până la finalul sezonului din Primera Division, astfel că este puţin probabil să mai avem parte de vreo surpriză în lupta pentru titlul de campioană a Spaniei.

Interesant este că scandalul arbitrajului a continuat inclusiv a două zi după meci, existând mai multe analize cu rezultate diametral opuse. Dacă cei de la Canal Plus susţin că golul marcat de Lamine Yamal nu trebuia validat, cei de la Archivo VAR consideră că reuşita trebuia validată.

Mai mult, inclusiv Javier Tebas, preşedintele LaLiga, s-a simţit obligat să iasă public şi să anunţe că cei care se ocupă de organizarea meciurilor din campionatul Spaniei au decis să nu implementeze tehnologia "goal line" pe motiv că ar fi dat rateuri în alte campionate importante ale lumii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Sport » Real Madrid câştigă El Clasico împotriva Barcelonei, dar scandalul continuă