Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Real Madrid, recital în Liga Campionilor. 5 goluri într-o jumătate de oră, cu Borussia Dortmund, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri. Rezultatele complete de marţi seara

Real Madrid, campioana europeană en-titre, şi-a respectat din plin blazonul marţi seara, în etapa a 3-a din grupa de Liga Campionilor, "galacticii" făcând un adevărat show în confruntarea cu Borussia Dortmund, câştigată cu 5-2.

de Redactia Observator

la 23.10.2024 , 07:12

Vinicius a făcut spectacol cu Real Madrid şi a devenit mare favorit la câştigarea Balonului de Aur Vinicius a făcut spectacol cu Real Madrid şi a devenit mare favorit la câştigarea Balonului de Aur - Profimedia

Real Madrid a intrat cât se poate de prost în confruntarea cu Borussia Dortmund, de pe teren propriu, astfel că la pauză oaspeţii aveau un avantaj neverosimil, 2-0, graţie golurilor marcate de Malen şi Gittens.

Totuşi, ce a urmat după pauză a fost de povestit nepoţilor. Realul, cu Vinicius în prim plan, şi-a lovit adversara din toate poziţiile şi a reuşit nu mai puţin de cinci goluri într-un interval ceva mai mare de 30 de minute.

Vinicius, care prin prestaţia de marţi seara a devenit mare favorit la câştigarea Balonului de Aur, şi-a trecut în cont un hattrick, iar Rudiger şi Lucas Vazquez au punctat şi ei, Realul impunându-se, într-un final, cu 5-2, la capătul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri din ultimii ani.

Articolul continuă după reclamă

Interesant este că, în ciuda victoriei categorice, Real Madrid încă nu a reuşit să urce pe loc care să-i asigure calificarea directă în faza optimilor de finală, astfel că "galacticii" mai au de tras în meciurile rămase de jucat din faza grupei.

Marţi seara s-au jucat primele nouă meciuri din etapa a 3-a a grupei de Liga Campionilor şi s-au marcat 27 de goluri, ceea ce înseamnă o medie de trei goluri pe meci. Pe lângă Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2, s-au mai disputat partidele AC Milan - FC Bruges 3-1, AS Monaco - Steaua Roşie Belgrad 5-1, Arsenal Londra - Şahtior Doneţk 1-0, Aston Villa - Bologna 2-0, Girona - Slovan Bratislava 2-0, Juventus Torino - VFB Stuttgart 0-1, Paris Saint Germain - PSV Eindhoven 1-1 şi Sturm Graz - Sporting Lisabona 0-2.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să căutaţi semnificaţia viselor?
Observator » Sport » Real Madrid, recital în Liga Campionilor. 5 goluri într-o jumătate de oră, cu Borussia Dortmund, într-unul dintre cele mai spectaculoase meciuri. Rezultatele complete de marţi seara