Antena Meniu Search
x

România – Danemarca 0-3, la Campionatele Europene de tenis de masă. Românii, eliminaţi în optimi de nordici

România – Danemarca 0-3, la Campionatele Europene de tenis de masă.Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Andrei Istrate și Iulian Chirița au pierdut lupta cu nordicii fără să câștige niciun set în cadrul meciului.

de Redactia Observator

la 14.09.2023, 21:46

România – Danemarca 0-3, la Campionatele Europene de tenis de masă. Românii, făcuți "knockout" de nordici
România – Danemarca 0-3, la Campionatele Europene de tenis de masă. Românii, făcuți "knockout" de nordici - Profimedia

Danezii au început în forță duelul cu România, după ce Jonathan Groth a câștigat meciul cu Eduard Ionescu, cu 3 seturi la 0. Mai apoi a urmat meciul dintre Ovidiu Ionescu și Anders Lind, câștigat tot de către danezi, cu același scor. În ultima partidă tot danezii au ieșit învingători, prin Tobias Rasmussen, iar adversarii României s-au calificat în sferturile de finală. Partida dintre România și Danemarca a fost exclusiv în AntenaPLAY.

România a ajuns la Malmo după sferturile de finală de la Cluj-Napoca 2021. În meciul cu Anglia, tricolorii au condus cu 2-0, dar s-au văzut învinşi cu 3-2, după ce Ovidiu Ionescu a ratat trei mingi de meci. La precedenta prezență la un Campionat European, România a atins sferturile, în 2021, la Cluj-Napoca. De altfel, cea mai bună performanță a băieților este o medalie de bronz. Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Andrei Istrate și Iulian Chirița sunt tricolorii care speră la o victorie cu Danemarca.

România – Norvegia 3-0

Eduard Ionescu – Borgar Haug 3-2 (11-6, 8-11, 8-11, 11-9, 11-6)

Pe acelaşi subiect

Ovidiu Ionescu – Khai Noah Lam 3-0 (11-9, 11-8, 11-8)

Teodor Istrate – Alexander Fransson 3-0 (11-3, 11-7, 11-8)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » România – Danemarca 0-3, la Campionatele Europene de tenis de masă. Românii, eliminaţi în optimi de nordici