Antena Meniu Search
x

Video România – Spania 3-2, exclusiv în AntenaPLAY. Eliza Samara a adus victoria: tricolorele se pregătesc de semifinale la CE de tenis de masă

România – Spania, duelul din sferturile Campionatelor Europene de tenis de masă, s-a terminat cu scorul 3-2. Duelul a fost exclusiv în AntenaPLAY. Româncele îşi continuă aventura în competiţia europeană de la Malmo şi se pregătesc de semifinale. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 14:26

 Eliza Samara a câştigat meciul cu Maria Berzosa, iar România s-a calificat în semifinalele Campionatelor Europene.

România – Spania, exclusiv în AntenaPLAY

Rezultatele partidei România – Spania

Pe acelaşi subiect
  • Bernadette Szocs – Maria Berzosa 3-0 (11-3, 11-2, 11-9)
  • Eliza Samara – Maria Xiao 2-3 (11-5, 4-11, 11-6, 7-11, 9-11)
  • Andreea Dragoman – Sofia-Xuan Zhanf 1-3 (13-15, 5-11, 11-5, 7-11)
  • Bernadette Szocs – Maria Xiao 3-0 (11-4, 11-7, 11-5)
  • Eliza Samara – Maria Berzosa 3-0 (11-3, 11-9, 11-4)

Parcurs formidabil la Europenele de la Malmo

România a avut un parcurs formidabil la Europenele de la Malmo. În faza grupelor, „tricolorele” le-au învins pe rând pe Croaţia şi pe Slovenia, fără să cedeze vreun set.

În optimi, România s-a duelat cu Serbia. Primul meci a fost câştigat categoric de Bernadette Szocs, scor 11-4, 11-6, 11-6. În setul al doilea, Eliza Samara a pierdut cu Sabina Surjan, scor 8-11, 11-13, 8-11, scrie as.ro

În următorul meci din duelul cu Serbia, Andreea Drahoman a învins-o pe Andrea Todorovic, fără să cedeze vreun set. Punctul decisiv a fost adus pe Bernadette Szocs, care a învins-o în set decisiv pe Sabina Surjan.

De cealaltă parte, pentru a se califica în sferturi, Spania a învins-o în optimi pe Luxemburg cu scorul de 3-1, graţie victoriilor obţinute de Zhang, Berzosa şi Xiao. În grupe, Spania a pierdut primul meci, cu Suedia, scor 2-3. În al doilea meci, ibericele s-au impus în duelul cu Grecia, scor 3-1.

România luptă pentru medalii

Echipa feminină a României este pe locul 4 într-un top al celor mai galonate selecționate la Campionatele Europene, unde a câștigat de-a lungul timpului 5 medalii de aur, 6 de argint și două de bronz. Ultima medalie a venit în 2021, la Cluj-Napoca, unde Germania ne-a învins în finală.

"După ce am câştigat Jocurile Europene cu echipa mea, avem mult mai multă încredere. Acum, suntem din nou pregătite pentru luptele mari şi pentru medalia de aur. Nu va fi uşor, dar avem o echipă puternică şi cred că putem ajunge din nou primele.

Grupa este una bună. Trebuie să fim atente la fiecare meci. Nu contează poziţia noastră din clasament, toate echipele vor să ne învingă şi toate echipele sunt pregătite de acest turneu.

Sunt pregătită pentru orice. Am jucat foarte bine în ultimele turnee, aşa că am încredere. Sunt pregătită pentru luptele mari. Am mai jucat în Malmo, sunt sigur că totul va fi la înălţime", a spus Socz, citată de ettu.org.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Sport » România – Spania 3-2, exclusiv în AntenaPLAY. Eliza Samara a adus victoria: tricolorele se pregătesc de semifinale la CE de tenis de masă