Antena Meniu Search
x

Ronaldo, gest de fair play în meciul cu iranienii de la Persepolis. A cerut arbitrului anularea unui penalty după un fault asupra sa

Cristiano Ronaldo a făcut un gest de fair play, luni seara în Liga Campionilor Asiei, cerându-i arbitrului să anuleze decizia de a acorda un penalty după un presupus fault asupra sa, în meciul cu iranienii de la Persepolis. Liga Campionilor Asiei este exclusiv în AntenaPLAY.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 29.11.2023, 00:48

- Profimedia

Jucătorul lui Al-Nassr a fost lăudat de clubul său care a declarat că atacantul lor "a dat dovadă de multă sportivitate" după ce l-a îndemnat pe arbitru, să anuleze o decizie dată în favoarea sa.

Fostul atacant al lui Manchester United și Real Madrid a căzut în careu la intervenția lui Sorous Rafiei în debutul meciului din Grupa E de la Riyadh, ceea ce l-a determinat pe arbitru să arate punctul cu var.

Vezi faza cu Ronaldo AICI

Jucătorii de la Persepolis au protestat imediat față de decizie, iar acestora li s-a alăturat Ronaldo, care i-a spus oficialului că atacul asupra sa nu merita un penalty, potrivit Mediafax. Arbitrul a revăzut incidentul pe un monitor de pe teren și a anulat decizia.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0, iar punctul obținut a asigurat primul loc în Grupa E și un loc în fazele eliminatorii pentru formația portughezului din Saudi Pro League.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Lucrările de la examenele naționale, corectate digitalizat. Credeţi că acum vor mai fi fraude?

Observator » Sport » Ronaldo, gest de fair play în meciul cu iranienii de la Persepolis. A cerut arbitrului anularea unui penalty după un fault asupra sa