Meniu LIVE
Search
x

Rudy Gobert își cere scuze după ce a luat în derâdere epidemia de coronavirus

De Valentin Pîrcălabu la 26.03.2020, 12:37
  • Rudy Gobert a fost primul baschetbalist depistat cu coronavirus
  • Rudy Gobert și-a cerut scuze pentru reacția deplasată cu privire la epidemia de coronavirus

Rudy Gobert și-a cerut scuze după ce a râs de oamenii care sunt speriați de epidemia de Covid-19. Gobert a fost primul baschetbalist care a fost confirmat cu coronavirus

Nu trebuie să cădem pradă fricii. Este un test pentru toată lumea. Este o oportunitate să fim uniţi. O să trecem prin toate împreună", a spus sportivul francez într-o intervenție publicată pe contul de Instagram al agenției de știri ComSport.

Rudy Gobert, detalii despre starea sa de sănătate

Rudy Gobert a dat detalii și despre starea sa de sănătate.

Pe acelaşi subiect

"În urmă cu câteva zile respiram mai repede decât înainte. La fel la ping pong, de exemplu, şi la alte chestii pe care de obicei le făceam foarte uşor. Acum încerc să dorm între 8 şi 10 ore pe noapte şi îmi reiau ritmul puţin câte puţin", a mai spus Gobert.

În urmă cu câteva zile apăruse informaţia că Gobert şi-a pierdut gustul şi mirosul. "Încă nu mi-am regăsit complet simţul mirosului, dar gustul revine treptat. Am mâncat pui cu un sos fierbinte şi am mirosit puţin. Deci începe să revină", a mai spus Rudy Gobert. 

Gluma făcută de Rudy Gobert

La sfârșitul unei conferințe de presă, jucătorul lui Utah Jazz a atins toate microfoanele jurnaliștilor, precum și reportofoanele acestora, în glumă. Nu se știe dacă sportivul era contagios la acel moment. El a fost confirmat cu Covid-19 după două zile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Rudy Gobert își cere scuze după ce a luat în derâdere epidemia de coronavirus

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"