Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sepsi Sf. Gheorghe l-a luat pe Dimitri Oberlin, atacant trecut pe la Basel, Red Bull Salzburg şi Bayern Munchen

Ajunsă pe locul 6 în clasamentul SuperLiga, după o înfrângere usturătoare cu Universitatea Cluj, 0-3, Sepsi Sf. Gheorghe caută soluţii pentru a revitaliza echipa astfel că l-a adus pe atacantul elveţian Dimitri Oberlin (27 de ani).

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 14:28

Dimitri Oberlin, noul jucător al lui Sepsi Sf. Gheorghe, a jucat în 65 de meciuri pentru FC Basel Dimitri Oberlin, noul jucător al lui Sepsi Sf. Gheorghe, a jucat în 65 de meciuri pentru FC Basel - Profimedia

Fotbalistul, născut în Camerun, are un CV impresionant, trecând pe la echipe precum FC Zurich, Red Bull Salzburg, FC Basel, Empoli, Bayern Munchen, Servette Geneva, Zulte Waregem sau Adanaspor.

Mai mult, jucătorul de 27 de ani, care a semnat un contract pe doi ani cu Sepsi Sf. Gheorghe, are şi un meci în naţionala de seniori a Elveţiei, pentru care a evoluat în 2018, într-un amical cu Grecia.

În ultimul sezon, Dimitri Oberlin a evoluat, fără prea mult succes, la Adanaspor, în Liga a doua din Turcia, competiţie în care a reuşit doar trei goluri în 26 de meciuri jucate.

Articolul continuă după reclamă

Oberlin a acceptat un transfer la Sepsi Sf. Gheorghe în speranţa că îşi regăseşte liniştea necesară pentru a-şi revitaliza cariera. Oberlin a aparţinut de Bayern Munchen în sezonul 2020-2021, dar a evoluat doar pentru echipa a doua a clubului, în Liga a III-a germană, reuşind să marcheze un singur gol în 12 meciuri jucate.

Cel mai bun sezon al lui Oberlin, la nivel individual, a fost 2017-2018. A marcat 10 goluri în 37 de meciuri jucate pentru FC Basel şi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Elveţiei. În plus, deşi nu a avut un impact major, Oberlin a fost campion al Austriei cu Red Bull Salzburg, în 2016 şi în 2017, şi a câştigat Cupa Elveţiei cu FC Basel în 2019.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Sport » Sepsi Sf. Gheorghe l-a luat pe Dimitri Oberlin, atacant trecut pe la Basel, Red Bull Salzburg şi Bayern Munchen