Antena Meniu Search
x

Serena Williams răspunde extrem de dur lui Ilie Năstase, catalogându-l RASIST! Ea vrea anchetarea românului

Serena Williams a răspuns cu un mesaj extrem de dur lui Ilie Năstase, pentru declarațiile sale controversate din weekend. Ea și-a declarat și sprijinul anchetarea românului de către ITF.

Serena Williams a răspuns cu un mesaj extrem de dur lui Ilie Năstase, pentru declarațiile sale controversate din weekend. Ea și-a declarat și sprijinul anchetarea românului de către ITF.

Serena Williams a postat mesajul său pentru Ilie Năstase pe contul ei de Instagram. L-a criticat atât pentru declarația făcută la adresa copilului ei, dar și pentru reacțiile românului față de tenismenele britanice, în meciul din weekend, de la Constanța.

GALERIE FOTO: Serena Williams îi răspunde dur lui Ilie Năstase

Mă dezamăgește să știu că trăim într-o societate unde oameni ca Ilie Năstase pot face asemenea comentarii rasiste la adresa mea și a copilului meu nenăscut și remarci sexiste la adresa colegelor mele.

Pe acelaşi subiect

Am spus-o și repet, această lume a ajuns atât de departe, dar încă mai are cale lungă de parcurs. Da, am depășit atât de multe bariere – însă sunt încă multe altele de depășit. Asta sau nimic altceva nu mă vor opri din a pune iubire, lumină și o atitudine pozitivă în tot ceea ce fac. Voi continua să mă implic și să iau poziție pentru tot ce e drept, a scris Serena Williams.

Mesajul faimoasei jucătoare de tenis continuă într-un ton la fel de dur față de Ilie Năstase:

Mie nu îmi este frică, spre deosebire de tine! Vezi, nu sunt o lașă!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În răspunsul dat lui Ilie Năstase, Serena Williams a citat chiar și versurile scrise de poeta de culoare Maya Angelou, o activistă pentru drepturile afro-americanilor:

”Te deranjează îndrăzneala mea? De ce ești plin de posomorâre? Poți să mă împuști cu ale tale cuvinte, poți să încerci să mă omori cu a ta ură, dar, totuși, precum aerul, mă voi ridica.”

Serena Williams își încheie postarea de pe Instagram salutând decizia Federației Internaționale de Tenis de a se implica în scandalul provocat de Ilie Năstase.

Mulțumesc umil ITF pentru orice examinare va face faptelor din acest caz. Vor avea sprijinul meu total!

Vineri, la o conferință de presă în care s-a vorbit și despre copilul pe care-l va aduce pe lume Serena Williams, Ilie Năstase a făcut un comentariu surprinzător: Să vedem ce culoare va avea, ciocolată cu lapte? O zi mai târziu, căpitanul nejucător al echipei de tenis feminin a României le-a jignit pe jucătoarele din echipa Marii Britanii.

În ciuda scandalului, Ilie Năstase nu a făcut pasul înapoi.

Nu regret și mă pot băga la închisoare, dacă vor! Nu-mi pasă! a spus Năstase, într-un interviu pentru The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Sport » Serena Williams răspunde extrem de dur lui Ilie Năstase, catalogându-l RASIST! Ea vrea anchetarea românului