Antena Meniu Search
x

Simona Halep, calificare de ziua ei în turul II de la Roland Garros

Simona Halep, principala favorită la câștigarea ediției din acest an a turneului de tenis de la Roland Garros, s-a calificat duminică în turul al doilea al competiției, făcându-și un frumos cadou de ziua ei de naștere.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 27.09.2020, 17:26

Simona Halep a împlinit duminică 29 de ani
Simona Halep și-a făcut cadou de ziua ei calificarea în turul II de la Roland Garros - Facebook Roland Garros
  • Simona Halep a împlinit duminică 29 de ani.
  • Șapte românce sunt prezente pe tabloul principal de la Roland Garros.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Sportiva noastră a împlinit duminică 29 de ani și a învins-o clar pe Sara Sorribes Tormo, din Spania, locul 70 mondial, scor 6-4, 6-0.

Simona, locul 2 mondial, a intrat greu în meci și a fost condusă cu 3-1 în primul set, însă a întors meciul în stil de mare campioană și nu i-a lăsat nicio șansă adversarei.

A fost un succes de moral, obținut în 84 de minute și la capătul unui meci în care Simona a reușit de peste două ori mai multe lovituri câștigătoare decât adversara sa, 23-10.

Simona, care are de apărat sfertul de finală de anul trecut, de la Roland Garros, ar putea da piept, în turul al doilea, cu Irina Begu, dacă aceasta trece de elvețianca Jil Teichmann.

La interviul virtual de după meciul cu Sara Sorribes Tormo, Simona Halep a primit un tort din partea prezentatoarei Barbara Schett.

Nu mai puțin de șapte jucătoare din România sunt pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, alături de Simona Halep și Irina Begu fiind prezente și Monica Niculescu, Sorana Cîrstea, Patricia Maria Țig, Irina Bara și Ana Bogdan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Simona Halep, calificare de ziua ei în turul II de la Roland Garros