Antena Meniu Search
x

Simona Halep scrie istorie. Este primul sportiv român care ajunge în finala Australian Open

Victorie uriaşă pentru românca de aur a tenisului! Simona Halep a făcut din nou istorie, după ce a reuşit să se califice în finala Australian Ope.

Vezi și

Victorie uriaşă pentru românca de aur a tenisului! Simona Halep a făcut din nou istorie, după ce a reuşit să se califice în finala Australian Open, la finalul unui meci epuizant, care a durat 2 ore şi 22 de minute. Accidentată la picior, Halep este la un pas să obţină primul ei trofeu la un turneu de mare slam.

La finalul unui meci dramatic în care terenul de tenis a semănat, mai degrabă, cu o arenă de luptă, Simona s-a declarat mândră de ea.

SIMONA HALEP, finalistă la Australian Open:

Am încercat să îmi păstrez calmul, dar azi a fost ca un rollercoaster, sus şi jos. N-am cedat nici măcar o minge şi ceea ce contează este că, dacă nu renunţi, poţi câştiga în final. M-am descurcat foarte bine şi sunt mândră de mine.

Pe acelaşi subiect

Cred că a fost meciul carierei ei. Cum a câştigat, aşa putea să piardă, dar a avut o revenire extraordinară şi asta îi dă încredere pentru finală, a declarat Ilie Năstase.

GEORGE COSAC, preşedintele Federaţiei Române de Tenis:

O întâlnire de mare luptă. Panzerul german se pare că n-a rezistat împotriva tehnicii şi voinţei româneşti. Una peste alta, într-un cuvânt, impresionantă Simona.

Meciul s-a terminat cu 6-3, 4-6, 9-7. Halep a luptat până la moarte, au scris străinii. Sâmbătă, românca va încerca să-i arate cine-i numărul 1 Mondial şi danezei Caroline Wozniacki. E a treia finală a unui turneu de grand slam din cariera Simonei Halep, după cele două pierdute la Roland Garros, 2014 și 2017. 

Deja, Halep a făcut istorie. Este pentru prima dată în istorie când un român joacă finala turneului de la Antipozi într-o probă de simplu. Meciul contra Carolinei Wozniacki va decide cine va fi, de luni, numărul 1 mondial! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Simona Halep scrie istorie. Este primul sportiv român care ajunge în finala Australian Open