Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine e jucătoarea de doar 19 ani care a lovit-o intenţionat pe Halep, la Indian Wells. Caroline Dolehide e deseori comparată cu Simona

O jucătoare de doar 19 ani a lovit-o intenţionat pe Simona Halep la Indian Wells, cu mingea, în meciul direct din turul al treilea al competiţiei americane.

de Redactia Observator

la 12.03.2018 , 17:08

O jucătoare de doar 19 ani a lovit-o intenţionat pe Simona Halep la Indian Wells, cu mingea, în meciul direct din turul al treilea al competiţiei americane. Caroline Dolehide e comparată deseori cu Simona, un detaliu fizic amintind de începuturile carierei româncei.

Americanca Dolehide are doar 19 ani şi ocupă locul 147 WTA, dar asta nu a împiedicat-o duminică noaptea să îi ofere liderului mondial, Simona Halep, o replică aprigă în meciul de la Indian Wells. Românca a avut nevoie de set decisiv după ce a pierdut 1-6 primul set şi l-a câştigat pe al doilea abia în tie-break. A fost 6-2 în decisiv pentru Simona, care a pus la bătaie armele celei mai bune jucătoare a lumii.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Numai că în setul secund ea a trecut printr-un moment dificil, generat de un gest total nesportiv al rivalei. Dolehide a lovit-o intenţionat cu mingea, la un schimb în care Simona venise la file, după o scurtă. Deşi avea tot terenul liber, americanca a trimis în forţă direct în corpul adversarei. Şi-a cerut imediat scuze, realizând lipsa de fair-play de care a dat dovadă.

Cine e, totuşi, această jucătoare necunoscută care a îndrăznit un astfel de gest în faţa numărului 1 mondial? Dolhide e mai degrabă o viitoare specialistă de dublu, având în palmares două finale de Grand Slam la junioare, în această probă, şi două titluri ITF.

A câştigat aproape 120.000 de dolari în toată cariera şi trei titluri de simplu ITF, ajungerea în turul trei la Indian Wells fiind cea mai importantă performanţă a carierei. S-a făcut remarcată mai degrabă printr-un detaliu fizic care, acum câţiva ani, o adusese şi pe Simona în atenţia presei internaţionale.

Carolina Dolehide este posesoarea unui bust impresionant, părând o copie a Simonei dinainte de operaţia de micşorarea a sânilor pe care românca a suferit-o acum câţiva ani. Simona Halep a făcut o operație de micșorare a sânilor în 2009. De atunci, sportiva originară din Constanța a tot urcat de pe locul 263 mondial, unde căzuse după perioada de convalescență, până pe primul loc în ierarhia tenisului mondial feminin.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Sport » Cine e jucătoarea de doar 19 ani care a lovit-o intenţionat pe Halep, la Indian Wells. Caroline Dolehide e deseori comparată cu Simona