Antena Meniu Search
x

Simona Halep luptă pentru locul 1, la Beijing. Românca ar putea deveni cea mai bună jucătoare de tenis

Simona Halep este la doar un meci distanţă de numărul 1 mondial. De semifinala de la Beijing, cu Jelena Ostapenko, depinde visul Simonei.

Vezi și

Simona Halep este la doar un meci distanţă de numărul 1 mondial. De semifinala de la Beijing, cu Jelena Ostapenko, depinde visul Simonei, care şi-a învins deja, în numai câteva zile, cele mai de temut rivale: rusoaicele Maria Sharapova şi Daria Kasatkina.

După ce a trecut de patru ori pe lângă numărul 1 mondial, Simona Halep e mai pregătită ca oricând să fie lider. 

Tatăl Simonei a văzut, de acasă, evoluţia spectaculoasă a fiicei lui, în turneul de la Beijing. Ea şi-a luat, mai întâi, revanşa în faţa rivalei Maria Sharapova, care o bătuse de 7 ori în 7 meciuri consecutive. A fost momentul crucial. 

Pe teren, Simona s-a descătuşat. A răbufnit când a greşit, s-a concentrat şi a luptat.  

Astăzi în semifinale, o va întâlni pe Jelena Ostapenko, letona care a învins-o în trei seturi în finala de la Roland Garros. Atunci, Simona a scăpat printre degete primul titlu de Grand Slam din cariera ei. 

Turneul de la Beijing i-a adus în cont, până acum, 310 mii de dolari. Aceştia se adaugă la cele 19 milioane câştigate în întreaga carieră. Astăzi la 26 de ani, ea poate să devină cea mai bună jucătoare de tenis din lume. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Simona Halep luptă pentru locul 1, la Beijing. Românca ar putea deveni cea mai bună jucătoare de tenis