Antena Meniu Search
x

Simona Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii, chiar dacă a abandonat turneul de la Doha

Simona Halep va fi din nou pe primul loc în topul mondial. Românca îşi recapătă poziţia de lider WTA, chiar dacă s-a retras din turneul de la Doha.

Vezi și

Simona Halep va fi din nou pe primul loc în topul mondial. Românca îşi recapătă poziţia de lider WTA, chiar dacă s-a retras din turneul de la Doha. Va avea cele mai multe puncte, după ce Caroline Wozniacki a fost eliminată din competiţie şi a renunţat şi la următorul turneu.

Numărul 1 Mondial. Un titlu pe care Simona Halep l-a pierdut la sfârşitul lui ianuarie, în favoarea Carolinei Wozniacki. Acum, cele două sportive fac din nou rocada. 

Simona Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii, chiar dacă a abandonat turneul de la Doha. O accidentare la picior a obligat-o să se retragă înainte de semifinale. 

Aceeaşi accidentare i-a făcut probleme şi în finala pierdută de la Australian Open. Deşi a luat atunci trofeul, Caroline Wozniacki s-a bucurat doar trei săptămâni de locul 1 mondial.

A pierdut poziţia de lider după ce o jucătoare aflată pe locul 26 a eliminat-o de la Doha. Daneza a decis să nu mai participe la Turneul din Dubai. A pierdut astfel puncte. Avantaj- Halep.

Wozniacki i-a servit o replică neaşteptată. 

Carolina Wozkiaki: "Nu mă interesează locul 1. Dacă era aşa, m-aş fi dus la Dubai. Important e să mă odihnesc şi să fiu în cea mai bună formă la Indian Wells şi Miami."

Simona Halep va trece oficial în fruntea clasamentului WTA pe 26 februarie,după turneul din Dubai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » Simona Halep redevine cea mai bună jucătoare a lumii, chiar dacă a abandonat turneul de la Doha