Antena Meniu Search
x

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Imaginea inedită postată de româncă cu câteva ore înainte de meci

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Liderul 1 mondial joacă astăzi, de la ora 16.00, pentru primul titlu de Grand Slam din carieră.

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Liderul 1 mondial joacă astăzi, de la ora 16.00, pentru primul titlu de Grand Slam din carieră.

Românca și-a făcut timp și a postat pe contul de Instagram o imagine cu ea în timpul unei plimbări prin capitala Franței, Paris.

Vineri, în ajunul marii finalei de la Roland Garros, Simona Halep a fost văzută tot pe terenurile de la French Open.

Pe acelaşi subiect

Simona Halep s-a relaxat ca spectatoare la duelul de tenis masculin al turneului, semifinala dintre Rafael Nadal şi Juan Martin Del Potro. 

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros

Simona Halep joacă, astăzi, de la ora 16.00, pentru un prim titlu de Grand Slam, la Roland Garros, după ce se află pentru a patra oară în finală la un turneu de asemenea anvergură, a doua din acest an, după Australian Open.

Indiferent de rezultatul meciului din finala de la Roland Garros cu Sloane Stephens (SUA), Halep îşi va păstra locul I WTA şi în ierarhia ce va fi publicată luni.

Simona Halep a avut un traseu mai greu până în finala French Open, faţă de adversara ei din ultimul act, Sloane Stephens.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Simona Halep - Sloane Stephens, finala Roland Garros. Imaginea inedită postată de româncă cu câteva ore înainte de meci