Antena Meniu Search
x

Spectacol in MLS! New York Red Bulls - Real Salt Lake 4-3

Cel mai spectaculos meci din Major League Soccer s-a jucat ieri seara la GspTV. Echipa lui Thierry Henry, New York Red Bulls, a condus Real Salt Lake cu 2-0, a fost apoi condusa cu 3-2 si a marcat golul victoriei in ultimul minut de prelungiri

Vezi și

New York Red Bulls si Real Salt Lake au oferit, la GSP TV, meciul saptamanii din Major League Soccer. Red Bulls s-au impus cu 4-3 intr-un meci in care arbitrul Silviu Petrescu a dat trei penaltiuri.

Tim Cahill a inceput spectacolul de pe Red Bull Arena. A marcat al saselea gol al sezonului dupa o lovitura libera executata de Thierry Henry. Espindola si-a invins pentru prima oara fosta echipa cu o scarita de la punctul cu var si Red Bulls aveau 2 la 0.

Saborio si-a inceput demonstratia de forta in finalul primei reprize si a marcat si el din penalty. Ultimele 10 minute au adus alte patru goluri. Saborio a egalat la 2 pentru echipa din Utah si tot costaricanul a adus-o pe Real Salt Lake in avantaj cu golul meciului.

Espindola a obtinut un penalti si tot el a facut dubla. Dax McCarthy a fost eroul gazdelor. A pus capul in minutul 4 de prelungiri si Red Bulls urca pe locul doi in Conferinta de Est. De partea cealalta, Salt Lake a ramas lider in Vest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Sport » Spectacol in MLS! New York Red Bulls - Real Salt Lake 4-3