Antena Meniu Search
x

Starea lui Michael Schumacher este stabilă!

Mai vin şi veşti bune de la Grenoble, acolo unde Michael Schumacher este internat de pe 29 decembrie. Pentru prima oară în trei săptămâni, managerul său a spus că starea fostului pilot german este stabilă.

Vezi și

Până acum, raportul medicilor era: "stare stabilă, dar critică!" Familia lui Schumacher a primit şi un semn bun. Brăţara norocoasă a lui Schumi a fost găsită în zăpadă.

Brăţara norocoasă pe care Michael Schumacher o purta în ziua accidentului a fost găsită în zăpadă, pe pista de la Meribel. Este brăţara dăruită de soţia Corinna, cu ocazia căsătoriei, acum 17 ani.

Salvamontiştii au găsit-o în zăpadă, acolo unde Schumacher a suferit accidentul de groază acum trei săptămâni.

Michael Schumacher este superstiţios. Recordmanul din Formula 1 nu se despărţea nicio clip de brăţara norocoasă.

Tot ca talisman, Schumacher purta la gât un dinte de rechin, dar şi o cruce găsită de fiul său, Mick, pe plajă.

În 2004, în Bahrein, înaintea unei curse, şi-a uitat unul dintre talismane la hotel. Un membru al echipei Ferrari s-a întors să ia obiectul norocos, iar Schumacher a câştigat cursa.

Pentru prima dată în trei săptămâni, managerul lui Schumacher, Sabine Kehm, spune că starea fostului pilot este stabilă, dar nu şi critică. Impresarul anunţă că orice informaţii dată de alţi specialişti în afară de cei care îl tratează pe Schumacher sunt doar speculaţii!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Sport » Starea lui Michael Schumacher este stabilă!