Antena Meniu Search
x

STEAUA NU MAI EXISTĂ! Oficial, Becali a schimbat numele echipei: "Eu vreau să îmi simplific viaţa!"

Gigi Becali a anunţat că a schimbat numele echipei şi de astăzi, oficial, Steaua nu mai există. Patronul vicecampioanei a vorbit despre demersul său şi spune că s-a săturat de scandalul cu Armata. 

Gigi Becali a anunţat că a schimbat numele echipei şi de astăzi, oficial, Steaua nu mai există. Patronul vicecampioanei a vorbit despre demersul său şi spune că s-a săturat de scandalul cu Armata. 

"Eu am schimbat numele la Registrul Comerţului. Am schimbat în FCSB. Am anunţat Federaţia şi Liga. Nu aştept până în vară, nu stau să mă cert cu ei. Lumea ştie care e Steaua. De aia nu mai dă Alibec goluri, că nu se mai cheamă Steaua şi se cheamă FCSB. Nu mai stau să mă cert, am schimbat peste tot: FCSB. Cine vrea, să îi spună Steaua, dar numele e FCSB. Asta e licenţa. Nu stau toată ziua în stres cu Armata, eu vreau să îmi simplific viaţa mea. Vreţi să schimb? Bine, mă, schimb!", a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.

FC Steaua a fost acţionat în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » STEAUA NU MAI EXISTĂ! Oficial, Becali a schimbat numele echipei: "Eu vreau să îmi simplific viaţa!"