Antena Meniu Search
x

Stere Halep, lacrimi de fericire la Wimbledon. Momentul în care dă ochii cu Simona după victoria fabuloasă (Video)

Moment emoţionant filmat după finala de la Wimbledon, câştigată de Simona Halep în numai 55 de minute. Românca şi tatăl ei, Stere Halep, s-au îmbrăţişat şi au plâns de fericire.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.07.2019, 10:39

Stere Halep, lacrimi de fericire la Wimbledon. Momentul în care dă ochii cu Simona după victoria fabuloasă - Facebook

Moment emoţionant filmat după finala de la Wimbledon, câştigată de Simona Halep în numai 55 de minute. Românca şi tatăl ei, Stere Halep, s-au îmbrăţişat şi au plâns de fericire.

La finalul unui meci fabulos împotriva Serenei Williams, încheiat cu un categoric scor de 6-2, 6-2, Simona Halep a făcut turul stadionului, apoi a fost plimbată de organizatori prin tot complexul de la All England Club.

Cu tatăl ei, Simona s-a întâlnit din întâmplare în afara terenului central din complexul de la Wimbledon, când se îndrepta spre sala de conferinţe, scrie adevarul.ro.

Simona şi-a auzit numele strigat şi, când şi-a văzut tatăl, s-a oprit să îl îmbrăţişeze. Sportiva şi părintele ei, Stere Halep, s-au îmbrăţişat şi au plâns de fericire.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Sport » Stere Halep, lacrimi de fericire la Wimbledon. Momentul în care dă ochii cu Simona după victoria fabuloasă (Video)