Antena Meniu Search
x

Surpriză la Manchester United, după ce Mourinho a fost demis. Cine îl va înlocui pe "vrăjitorul din Setúbal"

După demiterea lui Jose Mourinho, noul antrenor interimar al lui Manchester United ar putea fi Laurent Blanc, chiar dacă inițial s-a vorbit despre păstrarea lui Michael Carrick, fostul secund al lusitanului. 

Varianta-surpriză găsită de șefii lui Manchester United, după ce l-au dat afară pe Mourinho - Hepta via DPA Images / Martin Rickett

După demiterea lui Jose Mourinho, noul antrenor interimar al lui Manchester United ar putea fi Laurent Blanc, chiar dacă inițial s-a vorbit despre păstrarea lui Michael Carrick, fostul secund al lusitanului. 

Laurent Blanc este preferatul oficialilor lui Manchester United, potrivit gsp.ro, care citează publicaţia britanică The Mirror.

Un alt candidat pentru postul de manager interimar al lui United este Ole Gunnar Solskjaer. Însă varianta cu Blanc pe banca "diavolilor roșii" este văzută ca fiind cea mai probabilă.

Laurent Blanc, de 53 de ani, a jucat pentru Manchester United în perioada 2001-2003. În trecut, acesta le-a mai antrenat pe Bodeaux, Paris Saint-Germain și echipa națională a Franței.

Jose Mourinho, dat afară de la Manchester United

Antrenorul Jose Mourinho a fost demis de clubul Manchester United cu efect imediat, a anunţat astăzi clubul englez într-un comunicat.

Venit în 2016, Mourinho a câştigat cu Manchester United Liga Europa, însă nu a reuşit să obţină titlul în Premier League. În acest sezon, după 17 etape, Manchester United este pe locul 6 în clasament, la 19 puncte de liderul Liverpool.

Manchester United a mai anunţat că până la finalul finalul sezonului va fi numit un antrenor interimar, iar apoi se va proceda "la un proces îndelung pentru găsirea unui manager".

Pentru decizia de a-l demite pe Jose Mourinho, clubul englez trebuie să achite o clauză de reziliere de peste 35 de milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » Surpriză la Manchester United, după ce Mourinho a fost demis. Cine îl va înlocui pe "vrăjitorul din Setúbal"