Antena Meniu Search
x

Toni Petrea pleacă de la FCSB după startul de sezon dezastruos. Cine l-ar putea înlocui

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali a afirmat, luni, că a fost sunat de antrenorul Anton Petrea, care l-a anunţat că vrea să demisioneze, considerând că are o problemă de vreme ce formaţia sa "nu joacă", obţinând un sigur rezultat de egalitate în primele trei meciuri oficiale din acest sezon.

de Redactia Observator

la 25.07.2022, 15:53

Toni Petrea, la meciul CFR Cluj - FCSB
Toni Petrea, la meciul CFR Cluj - FCSB - Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Toni Petrea i-a transmis lui Becali că speră ca în acest mod echipa să reuşească să obţină o calificare, joi, în Europa Conference League.

"E la echipă acum dar a zis că pleacă. M-a sunat dimineaţă şi mi-a zis că pleacă. I-am spus să facă ce vrea. Mi-a spus: 'Nea Gigi, dacă echipa nu joacă, înseamnă că am eu o problemă. Dacă nu înţeleg înseamnă că am o problemă, mai bine plec, poate se califică echipa'. Eu i-am spus: 'Bine, Toni, cum zici tu'", a declarat Becali la ProArena, precizând că joi echipa are meci important în Europa Conference League şi că nu stă să se gândească ce va face antrenorul mai departe.

Potrivit AS.ro, favorit să îl înlocuiască este Nicolae Dică, antrenor care a mai pregătit formaţia în trecut.

FCSB, un egal şi două înfrângeri în startul sezonului

FCSB a fost învinsă duminică seara de Rapid Bucureşti, cu scorul de 2-0 (2-0), într-un meci din etapa a doua a Superligii de fotbal. Este cea de-a doua înfrângere suferită de echipa antrenată de Petrea în acest sezon, după ce a pierdut în prima manşă a turului 2 preliminar al Europa Conference League, cu Saburtalo Tbilisi, cu 0-1. În prima etapă a Ligii I, FCSB a remizat pe teren propriu, cu nou-promovata Universitatea Cluj, scor 1-1.

Returul celui de-al doilea tur preliminar al Europa Conference League, dintre FCSB şi Saburtalo Tbilisi, se va disputa joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Toni Petrea pleacă de la FCSB după startul de sezon dezastruos. Cine l-ar putea înlocui