Antena Meniu Search
x

Troy Deeney, mesaj dur pentru cei care încalcă regulile: ”Ar trebui să fie ca în Rusia!”

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, îi critică dur pe cei care nu respectă regulile de carantină în timpul pandemiei de coronavirus.

de Daniel Samoilă

la 27.03.2020, 11:05

Troy Deeney, Watford
Un jucător din Premier League, mesaj dur pentru cei care încalcă regulile: ”Ar trebui să fie ca în Rusia!” - DPA Images / David Davies via hepta
  • Troy Deeney îi critică dur pe cei care nu respectă carantina în timpul pandemiei
  • Deeney cere pedeapsă cu închisoare, la fel cum se întâmplă în Rusia
  • Fotbalul din Anglia, oprit din cauza Covid-19

Troy Deeney, căpitanul lui Watford, echipă din Premier League, îi critică dur pe cei care nu respectă regulile de carantină în timpul pandemiei de coronavirus.

Deeney a oferit un interviu pentru site-ul oficial al echipei în care explică situația delicată din timpul pandemiei, dar și faptul că este îngrijorat pentru familia sa.

Troy Deeney: ”Ar trebui sa fie ca în Rusia: ai ieșit afară, ai 5 ani de închisoare!”

"Cu toții trebuie să stăm acasă și să urmăm instrucțiunile Guvernului. De câte avertismente mai avem nevoie? Au spus că vor achita 80% din salarii și oamenii continuă să meargă la muncă. Se va ajunge în situația în care trebuie să urmăm exemplul Rusiei: dacă ai ieșit din casă primești 5 ani de închisoare."

Pe acelaşi subiect

"Unii tratează superficial și este păcat pentru că poate să afecteze atât de mulți oameni. Trebuie să speri că oamenii vor vedea evoluția din Italia și Spania și vor înțelege gravitatea situației. Cel mai rău lucru care s-a întâmplat a fost atunci când s-a anunțat că cei tineri nu sunt afectați așa că ei au spus: a, atunci nu-mi pasă”, a declarat Deeney.

Fotbalul din Anglia, oprit din cauza Covid-19

Federația Engleză de Fotbal a decis joi, 26 martie, ca toate campionatele de amatori să se încheie cu clasamentul întocmit la început de martie.

Primele patru ligi sunt suspendate deocamdată, dar dacă situația nu se va ameliora la început de mai, atunci exista posibilitatea ca și ele să fie terminate prematur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Troy Deeney, mesaj dur pentru cei care încalcă regulile: ”Ar trebui să fie ca în Rusia!”