Antena Meniu Search
x

Turul Franței, printre puținele competiții care nu au fost amânate din cauza coronavirusului

Turul Franței la ciclism este una dintre puținele competiții care nu au fost amânate de criza de Covid-19. Potrivit Le Parisien, organizatorii speră ca această cursă să aibă loc în condiții normale și să nu fie anulată.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 20:50

Cicliști în Turul Franței
Turul Franței, printre puținele competiții care nu au fost amânate din cauza coronavirusului - DPA Images / Luc Claessen via hepta
  • Organizatorii Turului Franței nu vor să amâne competiția în vară
  • Turul Franței, cea mai importantă competiție din ciclism
  • Euro 2020 și Jocurile Olimpice, amânate din cauza Covid-19

Turul Franței la ciclism este una dintre puținele competiții care nu au fost amânate de criza de Covid-19. Potrivit Le Parisien, organizatorii speră ca această cursă să aibă loc în condiții normale și să nu fie anulată.

Dacă pandemia de coronavirus va continua și în vară, atunci francezii plănuiesc să desfășoare cele 21 de etape fără spectatori la plecare și sosire.

Turul Franței, cea mai importantă competiție din ciclism

Turul Franței este cea mai importantă competiție din ciclism. Sunt trei săptămâni și 21 de etape în care cei mai buni cicliști se întrec pentru a ajunge pe podiumul de la Paris.

Pe acelaşi subiect

Patrick Lefevere, patronul echipei Deceuninck Quick-Step a spus că ”ar fi un dezastru total” dacă această cursă nu se va desfășura în 2020. De asemenea, Federația Internațională de Ciclism (UCI) a anunțat că toate competițiile sunt suspendate până pe 30 aprilie.

Euro 2020 și Jocurile Olimpice, amânate din cauza Covid-19

UEFA a amânat Euro 2020, iar CIO Jocurile Olimpice din cauza pandemiei de Covid-19 din lume. Astfel, pe lângă Turul Franței, în vară alte competiții ”intacte” ar mai fi cele două turnee de Mare Șlem din tenis - Wimbledon și US Open.

În lume sunt confirmate peste 436,000 de cazuri de coronavirus. S-au vindecat 111,878 de oameni, iar 19,630 au decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Sport » Turul Franței, printre puținele competiții care nu au fost amânate din cauza coronavirusului