Antena Meniu Search
x

România va găzdui meciuri la Campionatul European. Anunțul oficial al FRF

România se va implica în continuare în organizarea meciurilor de la Campionatul European. Anunțul a fost făcut în mod oficial de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

de Daniel Samoilă

la 25.03.2020, 14:21

Logo Euro 2020
România va găzdui meciuri la Campionatul European. Anunțul oficial al FRF - Zuma Press / Sergei Mikhailichenko via hepta
  • România va organiza în mod oficial meciuri la Campionatul European în 2021
  • În București vor avea loc trei meciuri în grupe și unul în optimi
  • Euro 2020, amânat din cauza pandemiei de Covid-19

România se va implica în continuare în organizarea meciurilor de la Campionatul European. Anunțul a fost făcut în mod oficial de președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Astfel, orașul București va găzdui în 2021 nu mai puțin de trei partide în faza grupelor, dar și un meci din optimile de finală pe Arena Națională.

Mesajul lui Răzvan Burleanu, președintele FRF

„Am transmis la UEFA angajamentul ferm al Bucureștiului de a găzdui meciurile EURO 2020, peste un an, când se va desfășura Campionatul European. Federația Română de Fotbal a susținut această amânare, acum o săptămână. 

Pe acelaşi subiect

Ocrotirea familiei fotbalului și participarea activă la măsurile recomandate de Guvernul României și autoritățile internaționale pentru protejarea sănătății publice reprezintă una dintre principalele responsabilități ale acestei perioade”, a spus Burleanu. 

Euro 2020, amânat din cauza pandemiei de COVID-19

UEFA a luat hotărârea de a amâna cu un Campionatul European de fotbal din cauza pandemiei de Covid-19 de pe ”Bătrânul Continent”.

Astfel, competiția va avea loc în vara lui 2021, între 11 iunie și 11 iulie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Sport » România va găzdui meciuri la Campionatul European. Anunțul oficial al FRF