Antena Meniu Search
x

Foto Un antrenor a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa, la un meci de fotbal, în Egipt

Un antrenor al unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa pe finalul unui meci din liga a doua, la 2 decembrie, relatează presa internaţională.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 13:20

Un antrenor a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa - Twitter Africa Soccer Zone

Antrenorul a făcut infarct 

În minutul 90+2 al partidei El-Magd - El-Zarqa, Mohamed Saad a înscris unicul gol al partidei, pentru echipa gazdă. Cu această victorie, El-Magd a urcat pe locul 7 în clasament, având 14 puncte.

Bucuria a fost însă prea mare pentru Adham El-Selhadar, care s-a prăbuşit pe marginea terenului. Antrenorului i s-au acordat îngrijiri de către medicii de la stadion, iar apoi a fost transportat la spital, însă în ciuda eforturilor făcute de medici, acesta nu a mai putut fi salvat. Cauza decesului pentru tehnicianul în vârstă de 53 de ani a fost confirmată ca fiind un atac de cord, relatează news.ro.

Dintre fostele cluburi ale lui El-Selhadar, au postat mesaje de condoleanţe Al Ahly şi Ismaily.

“Preşedintele Mahmoud Al-Khaatib şi membrii consiliului director deplând trecerea în nefiinţă a antrenorului Adham El-Selhadar”, a notat Al Ahly, în timp ce Ismaily a postat un mesaj similar, cu precizarea că El-Sehadar a fost “un star şi fost antrenor al echipei”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Sport » Un antrenor a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat de echipa sa, la un meci de fotbal, în Egipt