Meniu
Search
x

Un nou DECES în lumea fotbalului! Un jucător de 29 de ani s-a prăbuşit pe teren şi nu a mai putut fi salvat

Atacantul ivorian Eugène Koffi Kouamé, care în ultimul sezon a evoluat în Turcia, a murit după ce a suferit o criză cardiacă în timp ce a participat la un meci cu prietenii.

la 13.07.2017, 18:54

Atacantul ivorian Eugène Koffi Kouamé, care în ultimul sezon a evoluat în Turcia, a murit după ce a suferit o criză cardiacă în timp ce a participat la un meci cu prietenii.

În vârstă de 29 de ani, Eugène Koffi Kouamé juca un meci cu prietenii pe un teren din cartierul Koumassi, din Abidjan, moment în care i s-a făcut rău şi, în ciuda intervenţiei medicilor, nu a mai putut fi salvat.

El a evoluat în 2015 în Turcia, după ce a mai jucat la în Coasta de Fildeş la  SO Armée, Séwé San Pedro şi ASEC Mimosas, dar şi la Zamalek.

Decesul lui Kouame intervine la câteva săptămâni după cel al lui Cheick Tioté, care a suferit un atac cardiac la 30 de ani, în 5 iunie, în China, la un antrenament cu echipa Beijing Enterprises.

De asemenea, sambata, mijlocaşul echipei Ajax Amsterdam, Abdelhak Nouri, a suferit un atac de cord, în timpul meciului amical cu formaţia Werder Bremen, din cadrul stagiului de pregătire din Austria.

Nouri, în vârstă de 20 de ani, a căzut pe teren în minutul 72, iar personalul medical a intervenit imediat. Jucătorului olandez i s-a făcut masaj cardiac timp de 20 de minute, iar doctorii au utilizat şi defibrilatorul. Jucatorul a fost transportat cu elicopterul la spital unde a fost plasat în comă artificială.

Clubul Ajax a anuntat astazi ca Nouri a fost scos din comă artificială si are "probleme severe şi ireversibile la creier".

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sport » Un nou DECES în lumea fotbalului! Un jucător de 29 de ani s-a prăbuşit pe teren şi nu a mai putut fi salvat