Antena Meniu Search
x

Știința a stabilit care este cea mai frumoasă femeie din lume. Chipul lui Amber Heard respectă "raportul de aur"

Amber Heard este una dintre cele mai controversate vedete în prezent, procesul cu fostul ei soț atrăgând asupra ei multă atenție negativă. Multe dintre critici vizează acuzațiile aduse de Johnny Depp, asta în timp ce alte pur și simplu sunt comentarii legate de modul în care arată. Cu toate acestea, după cum susțin oamenii de știință, actrița are cea mai frumoasă față din lume, notează Unilad.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 17:05

Trăsăturile lui Amber Heard, alături de cele ale altor vedete de la Hollywood, au fost folosite pentru a crea "față perfectă"
Amber Heard are un chip care respectă "raportul de aur" în proporție de 91,85%. - Profimedia

Printre cei care susțin că Amber Heard are trăsături perfecte se numără dr. Julian de Silva de la Centrul pentru Chirurgie Facială Cosmetică și Plastică din Londra. El a folosit o tehnică de cartografiere a fețelor pentru a găsi persoana ale cărei trăsături respectă raportul de aur, un standard pe care artiștii și arhitecții l-au folosit în lucrările lor de-a lungul timpului. Acest raport, care are o valoare aproximativă de 1,618, este primul număr irațional descoperit de matematicienii din Grecia Antică.

Grecii au descoperit că raportul poate fi întâlnit peste tot în natură și timp de mii de ani s-a crezut că deține formula secretă a celor mai frumoase fețe ale lumii. Acest raport de aur stabilește proporțiile perfecte ale caracteristicilor feței, inclusiv ochii, nasul, buzele, bărbia, și forma generală a feței pentru a determina cine sunt cei mai frumoși oameni din punct de vedere științific.

În 2016, de Silva a analizat 12 de puncte cheie ale feței, inclusiv cele enumerate mai sus, și a constatat că chipul lui Amber Heard a susținut a prezentat acest raport cu o precizie de 91,85%.

Ce spune știința despre chipul perfect?

Aceeași tehnologie a fost, de asemenea, utilizată pentru a crea "față perfectă " din punct de vedere științific. Acest chip are nasul lui Amber Heard, sprâncenele lui Kim Kardashian, ochii lui Scarlett Johansson, forma feței de la Rihanna, buzele lui Emily Ratajkowski și fruntea lui Kate Moss.

Studiile făcute trăsăturile umane și modul în care raportul de aur li se aplică arată că dacă vă doriți să vă scoateți în evidență anumite caracteristici, fără a apela la chirurgia plastică, ar trebui să apelați la tehnica "conturului curcubeu" pentru aplicarea machiajului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiinta » Știința a stabilit care este cea mai frumoasă femeie din lume. Chipul lui Amber Heard respectă "raportul de aur"