Antena Meniu Search
x

(P) 7 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un ceas inteligent

Cu doar câțiva ani în urmă, majoritatea lumii nu înțelegea atractivitatea ceasurilor inteligente. Astăzi, lumea portabilă este plină de o grămadă de dispozitive de înaltă calitate, iar câțiva jucători cheie ies în evidență prin lansări anuale.

de Redactia Observator

la 25.03.2021, 15:34

Smartwatch
7 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un ceas inteligent

Cu toate acestea, unii încă se întreabă: merită să vă luați un ceas inteligent? Dacă citiți acest articol, probabil că ați decis deja că răspunsul este da. Suntem aici pentru a vă ajuta să aflați întrebările corecte pe care să le puneți în timp ce căutați cel mai bun ceas inteligent pentru dvs.

Cumpărarea unui ceas inteligent poate fi uneori destul de dificilă - trebuie să îl căutați pe cel care vă bifează toate nevoile: aspect, caracteristici, hardware, compatibilitate și multe altele. Acesta este motivul pentru care trebuie să faceți un pic de cercetare și să vă folosiți instinctul, înainte de a vă cheltui banii câștigați din greu pe ceva care fie va fi învechit în câteva luni, fie nu va fi compatibil cu smartphone-ul dvs. actual.

Iată care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie să le luați în considerare înainte de a cumpăra un smartwatch.

1. Compatibilitate

Primul lucru pe care trebuie să-l verificați este dacă ceasul inteligent menționat este compatibil sau nu cu telefonul dvs. Cu siguranță nu vă doriți un ceas care să colecteze toate informațiile despre ziua dvs., dar care să nu le trimită pe dispozitiv.

2. Brand

Este probabil o idee bună să rămâneți cu o marcă populară de ceasuri inteligente și să le evitați cele fără nume, din motive evidente. Există o mulțime de rip-off-uri care fie nu vor funcționa după un timp, fie vă vor face o mulțime de probleme, cum ar fi probleme de afișare, probleme de conectivitate etc. Deci, este posibil să nu doriți să vă mulțumiți cu cele mai ieftine smartwatch-uri de pe piaţă. În schimb, ați putea economisi puțin mai mult, ca să puteți alege o alternativă mai bună.

3. Buget

Înțelegem că nu doriți să cheltuiți o parte bună din economiile dvs. pe un ceas. De asemenea, nu vă recomandăm să alegeți cel mai scump ceas inteligent, chiar dacă vi-l permiteți. Este important să faceți o listă de funcții pe care le-ați dori în dispozitiv și să căutați opțiunile accesibile care au toate caracteristicile menționate. În acest fel, puteți economisi destul de mulți bani, fără a compromite, în același timp, caracteristicile care vă sunt necesare.

4. Caracteristici

Așa cum am menționat mai devreme, ar trebui să faceți o listă cu funcțiile necesare pe care le-ați dori în ceasul inteligent, înainte de a efectua o achiziție. Alegerea unui smartwatch potrivit este mult mai ușoară dacă aveți deja o idee clară a ceea ce căutați. Unele caracteristici cheie pe care ar trebui să le căutați într-un ceas inteligent includ compatibilitatea aplicațiilor, conectivitatea celulară, monitorizarea ritmului cardiac, monitorizarea somnului și rezistența la praf și apă.

5. Design

Aspectul este subiectiv, deci depinde de dvs. să decideți dacă aveți nevoie de un ceas inteligent rotund sau unul în formă de pătrat. Majoritatea brandurilor oferă ceasuri inteligente în diferite variante de culori.

6. Durata de viață a bateriei

Nu știm cum sunteți dvs., dar durata de viață a bateriei este unul dintre primele lucruri pe care le căutăm, atunci când facem o achiziție - indiferent dacă este vorba de un ceas inteligent, un smartphone sau aproape orice alt gadget. Cu siguranță nu doriți un ceas inteligent care să moară înainte de a fi ajuns chiar acasă de la serviciu. Deși majoritatea ceasurilor inteligente sunt renumite pentru durata lor de viață redusă a bateriei, le puteți găsi pe cele care durează peste o săptămână dacă săpați puțin mai adânc și acordați prioritate duratei de viață a bateriei, față de orice altceva.

7. Garanție

Reparațiile ceasurilor inteligente pot deveni destul de costisitoare, mai ales dacă aveți unul de la un brand fără nume, deoarece va fi dificil să obțineți piese de schimb. Acesta este încă un alt motiv pentru care nu ar trebui să alegeți un produs knockoff, deoarece ați ajunge să cheltuiți mult mai mult în reparații decât dacă ați cumpăra un ceas inteligent de marcă. Majoritatea ceasurilor inteligente de marcă au cel puțin un an de garanție pentru reparații și înlocuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » (P) 7 lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un ceas inteligent