Antena Meniu Search
x

Iata cateva lucruri care trebuie le le ai in vedere la achizitia unui aparat de aer conditionat

In acest moment aparatele de aer conditionat sunt o necesitate, in special vara, cand temperaturile depasesc pragul critic, dar si iarna acolo unde sursele de caldura sunt limitate. Sunt de altfel, unica solutie care ne  ramane atunci cand nu reusim sub nicio forma sa racorim aerul din incapere.

de Redactia Observator

la 06.03.2020, 18:05

  • Aceste aparate sunt performante.
  • Pot fi amplasate în birouri şi spaţii comerciale.

In acest moment aparatele de aer conditionat sunt o necesitate, in special vara, cand temperaturile depasesc pragul critic, dar si iarna acolo unde sursele de caldura sunt limitate. Sunt de altfel, unica solutie care ne  ramane atunci cand nu reusim sub nicio forma sa racorim aerul din incapere.

Aparatele de aer conditionat rezidentiale sunt produse speciale, create strict pentru a ne oferi confortul de care avem nevoie in oricare situatie. Foarte important este sa faceti alegerea pentru un aparat de aer conditionat care are toate dotarile necesare, astfel incat sa va asigure ca veti beneficia de toate optiunile de pe piata in aces moment.

Aparat de aer conditionat Gree

Aparatul de aer conditionat marca Gree este un sistem de climatizare de ultima generatie, dotat cu tehnologie de ultima ora special conceput pentru a reduce gradul de disconfort creat de temperaturile ridicate, avand performate ridicate clasa de energie A++ dotat cu sistem wi-fi.

Tinand cont de faptul ca Gree Electric Appliances este printre cei mai cunoscuti si mai mari producatori de la nivel mondial, a caror produse se remarca  prin calitate si fiabilitate, functii de ultima degeratie, functionalitate impecabila si mai mult decat atat produse care au o durata de viata foarte lunga la un pret competitiv

Producatorul Gree Electric Appliances a conceput produse pentru propriile branduri, iar fiecare produs este destinat unei anumite suprafete. In cele de mai jos vom prezenta fiecare produs  creat de catre compania Gree Electric Appliances si vom mentiona cateva detalii importante despre fiecare inainte de a achizitia uni aparat de aer conditionat.

Tipuri de aparate de aer conditionat

Aparate de aer conditionat Gree 9000 BTU, 12000 BTU, 18000 BTU, 24000 BTU

Aparatele de aer conditionat Gree sunt aparate cu performanta ridicata si de inalta calitate si fiabile, aparute pe piata in urma unor cercetari amanuntite in ceea ce priveste acest domeniu, astfel incat sa fie dezvoltate aparate a de aer conditionat cu specificatii unice. De asemenea, in ceea ce priveste climatizarea aceasta poate fi ajustata in functie de cerintele clientilor, astfel incat sa va bucurati de confort maxim in functie de suprafata

Aparatele de aer conditionat Gree 9000 BTU

Create pentru birouri si spatii comerciale mici, sau locuinte medii pana la 20 metrii patrati

Aparatele de aer conditionat Gree 12000 BTU

Special concepute pentru birouri si spatii comerciale, sau pentru locuinte mai mici, cum ar fi apartamentele cu 2 camere nu foarte spatioase pana la 35 metrii patrati

Aparatele de aer conditionat Gree 18000 BTU

Pot fi amplasate cu succes in birouri si spatii comerciale, sau locuinte. Sunt aparate de aer conditionat dodate cu wi-fi si pot face fata pana la suprafete de pana la 50 metrii patrati.

Aparatele de aer conditionat Gree 24000 BTU

Puterea maxima este pentru birouri, locuinte, sau livinguri spatioase,saloane restaurante etc pana la 70 metri patrati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Iata cateva lucruri care trebuie le le ai in vedere la achizitia unui aparat de aer conditionat