Antena Meniu Search
x

Editor foto gratuit - 5 tool-uri free extrem de utile pentru prelucrarea pozelor

Dacă fotografiile ocupă un loc special în inima ta, știi foarte bine că editarea acestora (cameră foto sau smartphone) contează aproape la fel de mult ca poza propriu-zisă, pentru un rezultat de excepție.

5 tool-uri free extrem de utile pentru prelucrarea pozelor
Ce tool-uri poţi folosi pentru editarea fotografiilor - Pexels

Dacă fotografiile ocupă un loc special în inima ta, știi foarte bine că editarea acestora (cameră foto sau smartphone) contează aproape la fel de mult ca poza propriu-zisă, pentru un rezultat de excepție. De aceea, dezvoltatorii de software au înțeles destul de bine ideea conform căreia fotografii au treabă și cu editarea pozelor, nu doar atunci când sunt prin natură după cadre absolut uimitoare. Așadar, o mulțime de tool-uri de editare foto free au apărut de-a lungului timpului, iar noi suntem bucuroși să le împărtășim cu tine în rândurile acestui articol:

Avantajele unui editor foto direct din browser

Avantajele unui editor foto free

1. Picjuice.com - editor foto extrem de intuitiv

2. Sumopaint.com - editor foto cu efecte 3D

3. Citrify.com - editor foto ce elimină defectele

4. Photoscape.org - editor foto ce converteste RAW in JPG

5. Imageoid.com - editor foto cu zeci de efecte uimitoare

Avantajele unui editor foto direct din browser

Dacă vrei să editezi pozele pe care le-ai făcut în ultimul weekend de la munte, nu trebuie să mai descarci în laptop un soft de editare foto / video, pentru că 4 softuri free despre care vom povesti puțin mai jos pot fi accesate direct din browser.

Este mai simplu sa lucrezi cu un spațiu de stocare diferit, ce nu influențează în niciun fel performanțele laptopului tău, de aceea, credem că tranziția de la device personal la browser este mai mult decât binevenită.

Avantajele unui editor foto free

Dacă vrei să editezi pozele și să mai iasă și ceva de calitate, în urma întregului proces de editare foto, ai nevoie de un soft performant și gândit întocmai pentru nevoile tale. Însă de cele mai multe ori, acest lux te poate costa un fee lunar sau anual, în funcție de produsul pe care îl dorești.

Însă cu cele 5 tool-uri de mai jos, întreaga distracție este absolut gratuită. Nu ai nevoie decât de un cont și de acces bun la net, pentru ca pozele pe care le faci să capete acea nota personală pe care o cauți, odată cu deschiderea unuia dintre cele 5 programe de editare foto, despre care discutăm chiar acum:

1. Picjuice.com - editor foto extrem de intuitiv

Vrei să îți faci mâna cu un editor foto pentru browser free, ce oferă și un mod de lucru extrem de simplu? Atunci intră chiar acum pe această platformă și realizează ajustări extrem de simple pentru pozele pe care le realizezi: rotire, redimensionare etc. Mai mult decât atât, picjuice.com oferă și posibilitatea ajustării pozelor pe care le realizezi, în ceea ce privește luminozitatea, temperatura sau contratul. Basic, nu?

2. Sumopaint.com - editor foto cu efecte 3D

Sumo Paint este un editor free pentru editarea pozelor, direct de pe net, cu ceva mai multe tool-uri de editat decât picjuice. Pe lângă ajustările de bază pe care le poți face la fotografiile realizate cu aparatul foto, mai poți obține câteva efecte spectaculoase (precum cel de blur), sau poți chiar da o notă 3D imaginilor surprinse. Așa că intră chiar acum pe aceasta platformă și începe să îți testezi skill-urile de editor foto!

3. Citrify.com - editor foto ce elimină defectele

Pentru că undele dintre pozele pe care le realizezi pot avea mici defecte, pe care ai vrea oricând să le corectezi, Citrify îți permite să faci acest lucru în cel mai simplu mod posibil. Dintre toate cele 5 tool-uri despre care vorbim acum, Citrify se descurcă cel mai bine la acest capitol, eliminând simplu și rapid defectele și detaliile nedorite ale fotografiilor tale.

4. Photoscape.org - editor foto ce converteste RAW in JPG

Cauți un soft excelent pentru editare poze, care să fie și free, dar și extrem de util? Atunci Photoscape este cu siguranță răspunsul pe care îl căutați. Este un program free de editare foto atât de reușit, încât pune la dispoziția utilizatorilor până și un convertor RAW. Nu trebuie decât să descarci o versiune în calculator sau în laptop (merge de minune și pe Windows și pe iOS) și să te joci cu acest program absolut senzațional de editare a pozelor, pentru că este cel mai tare tool free al momentului.

5. Imageoid.com - editor foto cu zeci de efecte uimitoare

Imageoid este un browser pentru editarea pozelor la fel de simplu de utilizat, ce funcționează pe un principiu asemănător celui după care funcționează multe aplicatii pentru editat poze pe telefon: simplitate și rezultate. Este extrem de intuitiv și îți pune la dispoziție o mulțime de filtre, dintre care îl poți alege pe cel mai potrivit pentru poza ta. De exemplu, cu doar un singur click, fotografiile pe care le-ai făcut săptămâna trecută la munte, capătă instant un are retro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Tehnologie » Editor foto gratuit - 5 tool-uri free extrem de utile pentru prelucrarea pozelor