Antena Meniu Search
x

Ce Huawei MateBook este laptopul potrivit pentru tine

Laptopurile Huawei MateBook nu doar că arată la fel, ci multe dintre ele împărtășesc de asemenea specificații foarte similare. Aceste asemănări pot face ca alegerea dintre ele să fie un proces dificil pentru clienții confuzi.

de Redactia Observator

la 23.07.2020, 13:09

Ce Huawei MateBook este laptopul potrivit pentru tine

Iată un top al celor mai interesante modele de Huawei MateBook și ce caracteristici are fiecare, pentru a vedea care ți se potrivește.

1. Huawei MateBook D

Huawei MateBook D este mai ieftin decât majoritatea omologilor săi. Și, deși procesorul său AMD nu oferă viteze precum MateBook-urile bazate pe procesoare Intel, scorul său puternic privind durata de viață a bateriei bate scorul obținut de MateBook 13 și nu este chiar departe de MateBook X original.

De asemenea, Huawei MateBook D oferă un set minunat de porturi pentru utilizatorii cu o mulțime de dispozitive vechi care au nevoie de conectare. Porturile USB de tip Dual A înseamnă că unitatea ta flash și cablurile HDMI vor funcționa fără un adaptor.

În schimb, viteza de lucru este încetinită de procesorul AMD de pe Huawei MateBook D. Acest laptop are scoruri extrem de slabe comparativ cu procesorul 8 Gen Core-i7 de pe MateBook 13. Acesta din urmă are același chipset care vine în noile MateBook X Pro și MateBook 14.

De asemenea, displayul Huawei MateBook D de 14 inci, 1920 x 1080, este cel mai redus ca rezoluție din serie, depășit de afișajul 3000 x 2000 al X Pro, de ecranul 2160 x 1440 al lui MateBook 14 și de ecranul 2160 x 1440 al lui MateBook 13.

2. Huawei MateBook 13

Huawei MateBook 13, de 1,3 kg și 11,3 x 8,3 x 0,6 inci, este cel mai ușor MateBook. Are aproape aceeași greutate cu Huawei MateBook X Pro, în timp ce cel mai greu laptop din serie, de 1,62 kg, este cu aproape jumătate de kilogram mai greu.

Huawei MateBook 13 (94 inci pătrați) are, de asemenea, cea mai mică amprentă în spațiu din serie. MateBook X Pro (102 inci pătrați), MateBook 14 (107 inci pătrați) și MateBook D (111 inci pătrați) ocupă cantități mai mari din birou sau geantă.

Din păcate, însă, Huawei MateBook 13 are o baterie 41,8 Whr care nu oferă prea multă rezistență. Durata bateriei s-a ridicat la 6 ore și 15 minute în testele Laptop Mag (navigare pe internet prin Wi-Fi), ceea ce nu este grozav după standardele nimănui.

3. Huawei MateBook X Pro

Huawei și-a pus cel mai bun ecran în laptopul său emblematic, Huawei MateBook X Pro. În interiorul laptopului, vei obține un afișaj foarte sharp, 3000 x 2000, care face ca ecranele 2K ale MateBook 13 și 14 și Full HD al MateBook D să pară plictisitoare prin comparație.

Ecranul Huawei MateBook X Pro este atât cel mai colorat, cât și cel mai strălucitor, potrivit testelor.

În schimb, începând de la 1.599 euro, Huawei MateBook X Pro este cel mai scump laptop din serie.

4. Huawei Kepler MateBook D 14

Acest laptop conține un procesor AMD R5 cu sistem de operare Windows 10 fără bloatware. Acest lucru îl face atât rapid și puternic, cât și o alegere perfectă dacă cauți ceva frumos și practic. Sistemul de sunet este, de asemenea, bun dacă ești tipul de persoane căreia îi place să asculte liniște în surdină.

Acesta este un upgrade de la Huawei MateBook 13 și are un ecran de 14 inci cu o rezoluție de ecran de 1920 X 1080 pixeli. Și procesor este cu o treaptă mai sus, având un chip de 2 GHz 8032. Memoria RAM și hard disk-ul au totuși aceeași dimensiune. Este făcut mai prietenos, deoarece rulează pe procesorul AMD, în timp ce MateBook 13 rulează cu Intel.

5. Huawei MateBook X Pro i5

Huawei MateBook X este un văr al MateBook X Signature. Deși pot părea asemănătoare, acesta a fost actualizat de la cel din urmă și oferă dimensiuni variabile de memorie RAM și de hard disk, precum și un ecran apropiat de cel de 14 inci cu o rezoluție de 3000 x 2000. Oferă o funcție multi-touch de 10 degete. Ecranul tactil facilitează navigarea și manevrarea foarte ușoară. De obicei, are o culoare gri și cântărește 1,32 kg. Procesorul este Intel Core i5-8250U.

Frumusețea acestor laptopuri Huawei MateBook este aceea că oferă o rezistență elegantă, de mare viteză, cu o durată de viață uimitoare a bateriei, pentru mult mai puțini bani decât produsele Apple sau produsele Samsung.

Concluzie

În concluzie, este greu de semnalat de la început care sunt diferențele între cele trei laptopuri ale Huawei. La urma urmei, anumite companii cunoscute pentru produsele din aluminiu își confuzează de asemenea clienții în mod intenționat pentru a cumpăra lucruri de care nu au nevoie.

Iată totuși că Huawei le permite clienților să economisească bani pe funcții sau aspecte de care nu au nevoie.

Așadar, dacă nu ești o persoană care folosește mult porturile Thunderbolt 3 sau mult spațiu SSD sau nu ai nevoie de un ecran atât de sharp, atunci economisește o grămadă de bani alegând Huawei MateBook 14. Dacă ai nevoie de oricare dintre aceste caracteristici, atunci alegerea ta te va costa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » Ce Huawei MateBook este laptopul potrivit pentru tine