Antena Meniu Search
x

Video Iphone 14 a fost lansat. Caracteristicile noilor modele Apple. Touch ID sub afișaj, cartelă SIM digitală şi cameră foto de 48 de megapixeli

După luni întregi de speculaţii, a apărut iPhone 14. În cadrul evenimentului de lansare de ieri, Apple a prezentat şi noile ceasuri, dar şi căștile AirPods Pro 2. Mai performante şi cu funcţii noi, produsele prezentate îşi aşteaptă cumpărătorii începând din 16 septembrie.

de Redactia Observator

la 09.09.2022, 08:13

Vezi și

iPhone 14 Pro şi iPhone 14 Pro Max se diferenţiază de variantele precedente atât pe partea de funcţionalitate, cât şi pe cea de design. Dispare crestătura din partea de sus a ecranului, şi apare o nouă funcţie intitulată Dynamic Island.

Alan Dye, vicepreşedinte HID: Am creat acest spaţiu pentru a se adapta nevoilor utilizatorilor. Deci acum, când primeşti o notificare, aceasta apare în partea de sus a ecranului fără să te deranjeze din aplicaţia în care eşti deja.

Utilizatorii nu vor mai avea nevoie de o cartelă SIM fizică

În plus, Apple a anunțat că pentru noua generaţie de iPhone, utilizatorii nu mai au nevoie de o cartelă SIM fizică, ci doar de una digitală. iPhone 14 și iPhone 14 Plus au şi o cameră principală mai puternică, de 48 de megapixeli, față de 12 megapixeli cât au telefoanele mai vechi. 

Pe acelaşi subiect

Noile iPhone permit fotografierea clară chiar şi în timpul mişcării, surprinzând culorile vibrante care dau viaţă pozei şi chiar şi cele mai mici detalii.

Noile ceasuri Apple Watch Series 8 şi Watch SE

Apple a prezentat şi noile ceasuri, Apple Watch Series 8 şi Watch SE. Au un ecran mai mare faţă de generaţia anterioară, plus senzori avansaţi de monitorizare a temperaturii corporale, a nivelului de oxigen din sânge, dar şi a pulsului. 

Rezistă şi la temperaturi sub -17 grade Celsius, dar şi la temperaturi de peste 55 de grade Celsius. 

Noile telefoane vin într-o varietate de culori, de la negru, la mov intens. Cele din gama 14Plus vor putea fi achiziţionate începând cu 16 septembrie, în timp ce gama Pro va fi disponibilă din 7 octombrie. Prețul modelului iPhone 14 va începe de la 799 de dolari, iar pentru iPhone 14 Plus de la 899 de dolari. Noile iPhone vor fi vândute inclusiv în Rusia, în ciuda sancţiunilor impuse de Occident, după cum spune ministrul comerţului rus, pentru a-i linişti pe fanii Apple din ţara sa.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Iphone 14 a fost lansat. Caracteristicile noilor modele Apple. Touch ID sub afișaj, cartelă SIM digitală şi cameră foto de 48 de megapixeli