Antena Meniu Search
x

Laptopul în bucătărie sau cana lângă laptop, greșeli care ne pot costa

Ne face plăcere să stăm diminețile în bucătărie, să bem o cafea bună și să ne verificăm de pe laptop notificările și mesajele, asta înainte să ne pregătim pentru a merge la birou.

Laptopul în bucătărie sau cana lângă laptop, greșeli care ne pot costa
Greșeli care ne pot costa dacă nu suntem atenţi când folosim laptopul

Ne face plăcere să stăm diminețile în bucătărie, să bem o cafea bună și să ne verificăm de pe laptop notificările și mesajele, asta înainte să ne pregătim pentru a merge la birou. Când vine weekendul, preferăm să stăm în pat cu o cană de ceai, alături de persoana iubită, și să ne uităm la un film sau la un serial care ne place. Un lucru, însă, ne descurajează în a ne face aceste tabieturi: lichidul vărsat pe laptop.

Am vărsat ceva pe laptop, ce mă fac?!

Viața noastră se bazează pe tabieturi, dar dacă tindem să asociem lichidele cu laptopurile, intuiția ar trebui să ne spună că această combinație nu poate duce la nimic bun. Cei din Capitală au noroc cu service laptop București, la care pot apela oricând și pentru orice problemă.

Din fericire pentru noi, tehnicienii de service sunt învățați cu situațiile în care

  • cafeaua fierbinte,

  • cafeaua rece,

  • cappucinno,

  • sucurile acidulate,

  • sucurile neacidulate,

  • ceaiuri îndulcite sau

  • smoothie-urile

ajung pe tastatura laptopului și, ulterior, la placa de bază sau la sursa de alimentare. Din păcate, aceste situații sunt des întâlnite, noroc însemnând cazurile în care pe laptop se varsă doar apă chioară.

Oricât de neatenți am fi, personalul din service-ul de laptopuri din București este deosebit de atent și îndepărtează orice urmă de lichid. Dacă, cumva, o piesă componentă este iremediabil afectată, se va proceda la înlocuirea acesteia. Service-ul oferă garanție de service, deci nu riscăm să ne întoarcem în bucătărie sau în vârful patului cu un laptop care să se strice chiar a doua zi.

Dintr-un moft, putem deteriora însăși placa de bază a laptopului, pentru că aceasta are componente care se oxidează repede. Ce este înșelător la afectarea plăcii de bază este că laptopul, ca sistem, poate funcționa extrem de bine chiar și câteva minute sau ore după aceea, dar pe urmă cedează negreșit!

Așadar, dacă vărsăm ceva pe laptop și laptopul încă mai merge, va trebui – din păcate – să întrerupem episodul serialului, conversația online sau sesiunea de shopping online. În schimb, va trebui să ne îmbrăcăm și să dăm o fugă la service, chiar dacă nu avem dispoziția necesară.

Cum să ne menținem tabieturile

și să ne protejăm și laptopul de lichide în același timp

Putem să fim inventivi și să controlăm mai bine licorile punându-le în recipiente din care să nu se verse. Sucurile pot fi băute din pahare cu capac și pai, iar cafeaua și ceaiul pot fi băute din ceșcuțe cu capac.

Rămâne să ne gândim la cât de dispuși suntem în a ne menține obiceiurile de a bea ceva în preajma laptopului sau să punem înainte răul în față, adică lichidul vărsat fix pe laptop. Dacă suntem băutori de vin, cunoaștem că vinul este la fel de periculos pentru laptop, numai că unde în altă parte decât la un film sau serial poți bea un vin bun în propria casă?

Pentru bărbați:

cu ce altă ocazie poți consuma un energizant, dacă nu atunci când descoperi un joc nou pe laptop? Cu ce altă ocazie poți vărsa o sticlă de bere, dacă nu atunci când vezi rezumatul meciurilor pe laptop?

Pentru femei:

când altcândva să bei un cidru, dacă nu atunci când te uiți la tutoriale de machiaj sau unghii pe laptop? Cum altfel poți să verși iaurtul de băut pe tastatura laptopului, dacă nu conversând cu fetele?

Este în regulă să greșim atunci când știm că orice greșeală poate fi reparată repede și fără urmări. E OK să ne menținem tabieturile, dacă avem puțină grijă la ceea ce facem.

Greșeala costă... cât o vizită la service

Fericiți cei ce varsă doar apă pe laptop, căci a lor e ocazia de a întoarce laptopul cu susul în jos, pe un prosop, și a scoate astfel apa din laptop!

În rest, trebuie să bem în mod responsabil orice băutură în compania laptopului. Altfel, putem greși și putem regreta după aceea faptul că am vărsat câtuși de puțin lichid pe laptop. A greși e omenește. Ce bine că ne putem baza pe un service serios de laptopuri din București care să ne repare greșeala!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Tehnologie » Laptopul în bucătărie sau cana lângă laptop, greșeli care ne pot costa