Antena Meniu Search
x

Cum au trăit oamenii ziua în care marile reţele de socializare au picat

Fără poze şi imagini pe reţelele de socializare pentru o zi. Este experimentul trăit fără voie de milioane de utilizatori ai Facebook, Instagram şi Whatsapp din toată lumea, inclusiv din România. O eroare tehnică a făcut ca internauţii să nu mai poată posta fotografii, timp de mai multe ore.

de Redactia Observator

la 04.07.2019, 20:46

Vezi și

Fără poze şi imagini pe reţelele de socializare pentru o zi. Este experimentul trăit fără voie de milioane de utilizatori ai Facebook, Instagram şi Whatsapp din toată lumea, inclusiv din România. O eroare tehnică a făcut ca internauţii să nu mai poată posta fotografii, timp de mai multe ore. Unii s-au panicat că nu are cine să le vadă selfiurile, alţii s-au adaptat şi au înlocuit imaginile cu texte descriptive. Cei mai mulţi însă au profitat de ocazie pentru a inventa glume noi.

Dependenţi de Facebook şi Instagram, milioane de tineri s-au trezit că nu îşi mai pot publica fotografiile. Să nu primeşti like-uri timp de o zi întreagă a fost o adevărată dramă pentru mulţi utilizatori ai reţelelor de socializare.

Eroarea site-urile de socializare a afectat sute de milioane de oameni din Statele Unite, Europa, America de Sud şi Japonia

Cei mai afectaţi au fost influencerii care îşi promovează afacerile pe internet. Au făcut totuşi haz de necaz. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eroarea la serverele Facebook, Instagram dar şi la aplicaţia WhatsApp a apărut în timpul unor lucrări de mententanţă, au anunţat reprezentanţii companiilor, şi s-a resimţit în Statele Unite, Europa, America de Sud şi Japonia.

În faţa acestei probleme, internauţii au găsit rapid soluţii. În locul pozelor care nu se mai încărcau, au încercat să descrie în cuvinte situaţiile în care se aflau.

Scenariul s-ar putea repeta oricând, aşa că nu strică nişte exerciţii.

Să spunem că avem fotografia asta şi cade din nou Insta. Cum o descriem? Gri peste gri sub gri deasupra nu-i gri. Sunt nişte tonuri care nu pot fi descrise. Aşteptăm să-i dea drumul.

Internetul a fost inundat de reacţii amuzante, după problema apărută la reţele de socializare. 

În joc a intrat chiar şi Ministerul Afacerilor Interne, cu un mesaj pentru şoferi: "Nu poţi să trimiţi un selfie de la volan în acest moment? Nu-i nimic. Trimite-l la noi în privat şi îl postăm pentru tine, apoi îţi trimitem dovada prin poştă!".

În Statele Unite, o tânără care şi-a pierdut contul de Instagram, a făcut o criză de plâns, la gândul că nu va mai primi aprecieri de la fanii ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Tehnologie » Cum au trăit oamenii ziua în care marile reţele de socializare au picat