Antena Meniu Search
x

Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii cu numai câteva zile înainte să moară

Celebrul fizician Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii în ultima sa lucrare ştinţifică, o cercetare terminată cu numai câteva zile înainte să moară.

Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii cu numai câteva zile înainte să moară - standard.co.uk

Celebrul fizician Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii în ultima sa lucrare ştinţifică, o cercetare terminată cu numai câteva zile înainte să moară.

Împreună cu un profesor de la o universitate din Belgia, Stephen Hawking a lucrat ani de zile la ultima sa lucrare în care chiar a prezis sfârşitul lumii.

Profesorul Thomas Hertog, co-autorul lucrarăii, a declarat pentru Sunday Times că Stephen Hawking ar putea câştiga un premiu Nobel pentru această cercetare.

În lucrarea ce poartă numele 'No boundary theory', Hawking şi Hertog au arătat, printr-o formulă matematică, dovada existenţei unui univers multiplu.

Pe acelaşi subiect

Cei doi cercetători au spus că acest univers multiplu va putea fi găsit cu ajutorul unei nave spaţiale.

Lucrarea celor doi a arătat şi că universul în care trăim va muri, la un moment dat, atunci când stelele vor rămâne fără energie, notează standard.co.uk.

Din fericire, Hawking a explicat că acest lucru se va întâmpla peste foarte mult timp, iar omenirea va avea suficient timp pentru a descoperi calea să descopere universul multiplu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Tehnologie » Stephen Hawking a prezis sfârşitul lumii cu numai câteva zile înainte să moară