Antena Meniu Search
x

WhatsApp are funcţii noi, legate de mesajele şterse, grupuri şi ultima accesare. Trei schimbări mari

WhatsApp lansează trei funcţii noi pentru iPhone şi telefoane cu sistem de operare Android. Astfel, utilizatorii pot şterge mesajele trimise timp de două zile, pot părăsi grupurile de WhatsApp fără să lase urme și pot selecta anumite contacte cărora să le afișeze ultima accesare a aplicaţiei.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 01.02.2023, 12:07

Trei funcţii noi pe WhatsApp
Trei funcţii noi pe WhatsApp - Shutterstock

WhatsApp aduce trei funcții noi în chat. Pentru următoarele săptămâni, specialiștii au anticipat 3 actualizări care vor fi prezente atât pe cele mai recente smartphone-uri Android, cât și pe noile modele iPhone, anunță cei de la Tecnoandroid, potrivit Mediafax.

Trei funcţii noi pe WhatsApp

Prima modificare se referă la ștergerea mesajelor trimise. De acum înainte, utilizatorii vor avea la dispoziție două zile pentru a șterge un mesaj dacă destinatarul nu l-a văzut. Această noutate va fi valabilă atât conversațiile individuale, cât și conversațiile de grup.

Tot în virtutea garantării intimității, dezvoltatorii WhatsApp vor oferi în curând utilizatorilor posibilitatea de a părăsi un grup fără a lăsa cea mai mică urmă, adică fără ca notificarea să-i informeze pe ceilalți membri ai grupului.

"Last seen" ascuns pe WhatsApp

În cele din urmă, confidențialitatea va juca, de asemenea, un rol principal, odată cu o reformă a normelor privind ultimul acces. Spre deosebire de ceea ce a fost prevăzut până acum pe piața de mesagerie virtuală, utilizatorii de pe WhatsApp vor putea în curând să selecteze contactele cărora să le afișeze ultima accesare pe platformă, fără ca informațiile să fie șterse definitiv și general pentru toate contactele din agendă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi fi dispuşi să plătiţi mai mult pentru ciocolată şi cafea?

Observator » Tehnologie » WhatsApp are funcţii noi, legate de mesajele şterse, grupuri şi ultima accesare. Trei schimbări mari