Antena Meniu Search
x

Video Au început ofertele Early Booking pentru vara lui 2024. Cât poți economisi dacă îți rezervi vacanța acum

Mulţi au început deja să-şi planifice vacanţe pentru vara următoare. Ofertele early booking sunt acum şi cu 50% mai ieftine. În topul destinaţiilor pentru 2024 sunt, ca de obicei,  Bulgaria, Turcia şi Grecia. 

Florentina Lazăr
de Florentina Lazăr

la 22.09.2023, 21:29

Vezi și

Laura şi-a planificat deja concediul pentru luna iunie a anul viitor. A ales un sejur la un hotel de 4 stele din Nisipurile de Aur, cea mai căutată staţiune din Bulgaria. "Vom fi patru persoane, preţul acceptabil şi am preferat să optez pentru Bulgaria pentru codiţii, amabilitate, personal şi serviciile care ni se acordă", povesteşte Laura Dorina Cotfas, turist.

Vacanţe all inclusive în 2024

"Dacă sunt cumpărate din timp, pre'urile pachetelor turistice sunt cu 20, până la 50% mai ieftine. Spre exemplu, în iunie un sejur de 5 nopți la un hotel de 3 stele all inclusive pornește de la 150 de euro de persoană și poate ajunge la 350 euro de persoană la un hotel de 5 stele", spune Florentina Lazăr, reporter Observator.

Hotelierii mizează pe un număr mare de turişti încă din primăvară, odată cu sărbătorile pascale. "În ultima săptămână din aprilie noi vom fi deschişi, vom asigura vacanţa de 1 Mai şi sărbătoarea pascală. Foarte mulţi din iulie ne-au întrebat când deschideţi", spune Angelica Chirica, director marketing hotel.

Pe acelaşi subiect

"Avem deja rezervări, sunt destul de multe, ţinând cont că am lansat oferta de vreo două săptămâni. Deja sunt peste 100 de pachete turistice vândute", prezintă Lucian Bădîrcea, director agenţie de turism.

Peste 75% dintre turiştii din staţiunile de pe litoralul bulgăresc sunt români. "Serviciile sunt minunate. Nu am fost niciodată în Bulgaria, dar cu siguranţă vom reveni", spune un turist. "(n.r. Preţurile) foarte mici. La noi în ţară percep nişte preţuri exorbitante", crede altcineva.

Hotelierii au învăţat cum să-şi fidelizeze clienţii. În preţul pachetelor turistice sunt incluse cele trei mese, gustări, băuturi, masaje, spa, animatori pentru copii şi chiar sezlonguri pe plajă. 

"nu pot sa spun ca guvernul bulgar promoveaza mai mult decat cel romanesc litoralul, dar litoralul bulgaresc ofera o paleta mai diversificata de servicii pentru turistii romani TAIE preturile sunt aproximativ la fel ca in Romania", Cristina Bădîrcea, director agenţie de turism.

"In romania avem undeva la 40 de hoteluri cu regim all inclusive pe litoral dar in bulgaria vorbim de sute de hoteluri, piata concurentiala si tarifele sunt destul de avantajoase", Traian Bădulescu, consultant în turism.

Grecia este o altă destinaţie preferată de români, însă ceva mai scumpă. <Carton grecia> Preţurile pentru un sejur de 5 nopţi la un hotel de 3 stele porneşte de la peste 170 de euro de persoană. Agenţiile de turism au pregătit oferte ealy booking şi pentru Turcia. Pachetele turistice costă de la 120 de euro la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Travel » Au început ofertele Early Booking pentru vara lui 2024. Cât poți economisi dacă îți rezervi vacanța acum