Antena Meniu Search
x

Video Bilete de avion ieftine. Trucul prin care poţi pleca în vacanţă pe bani puţini în 2023

Bilete de avion ieftine 2023. Toamna se numără ofertele. Companiile aeriene vin deja cu pachete atractive pentru turiştii români care nu s-au săturat de vacanţă. Şi cum la noi se instalează frigul, mulţi caută vacanţe unde soarele este numai bun pentru bronz. Iată spre ce ţări zburăm ieftin în tomana anului 2023.

Alin Stan
de Alin Stan

la 21.09.2023, 17:40

Vezi și

Bilete de avion tomană 2023. Unde putem zbura ieftin în octombrie şi noiembrie? Este întrebarea care stă pe buzele multor români, dornici să mai plece într-o vacanţă înainte de sărbătorile de iarnă. Asta după ce vara a trecut, vremea începe să se răcească, iar dorul de ducă, mai ales în destinaţii exotice, rămâne puternic.

Oferte: vacanţe cu 40% mai ieftine 

"Agenţiile de turism, dar şi companiile aeriene vin cu oferte numai bune pentru cei care nu au apucat să plece în această vară într-o vacanţă şi vor să călătorească în această toamnă într-o destinaţie exotică. Agenţiile de turism vin cu oferte de până la 40% reducere", spune Alin Stan, reporter Observator.

"Dacă în urmă cu două luni ne cumpăram o vacanţă în Thailanda, de exemplu, sau în Mexic cu mai bine de 1.300 de euro pentru 5 nopţi, în octombrie-noiembrie putem cumpăra aceeaşi vacanţă cu aproximativ 350-400 de euro", arată Alin Stan, reporter Observator.

Bilete de avion ieftine în 2023

"Şi companiile aeriene vin cu oferte pentru cei care vor să-şi cumpere în perioada următoare un bilet de avion: 15-20 de procente este reducerea. Fiecare companie aeriană are anumite campanii în care îşi desfăşoară aceste reduceri, iar cei care vor să-şi cumpere biletul de avion trebuie să urmărească site-urile companiilor aeriene", adaugă Alin Stan, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Travel » Bilete de avion ieftine. Trucul prin care poţi pleca în vacanţă pe bani puţini în 2023