Antena Meniu Search
x

Video "Ce sarmale, ce piftie? Mai bine aici". În prima zi de Crăciun, mulţi români s-au relaxat printre palmieri, la saună şi spa

Au lăsat sarmalele şi friptura de-o parte şi au preferat să petreacă prima zi de Crăciun altfel. Românii care nu au plecat în vacanţă s-au relaxat printre palmieri, la saună, dar şi la spa. Spre exemplu, la marginea Capitalei în cel mai mare centru de wellness şi relaxare din Europa, oamenii s-au distrat pe cinste. 

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 09:52

Vezi și

În prima zi de Crăciun, mulţi români care au dat sarmalele şi caltaboşul pe clipe de relaxare. Spre exemplu, bucureştenii s-au distrat la cel mai mare centru wellness din Europa, situat la marginea Capitalei. Palmierii şi apa termală au făcut ca prima zi de sărbătoare să fie una perfectă. 

Ce sarmale, ce piftie? Mai bine aici. 

Este excelent. Este al doilea an când venim de Crăciun, în ziua de Crăciun.

Cei care aleg o astfel de relaxare, au parte de multe surprize în această perioadă. 

Pe acelaşi subiect

Andreea Broştiuc, reprezentant centru de wellness: Sunt 40 de activităţi în timpul săptămânii şi 50 de activităţi în weekend.///TAIE///Avem infuzii cu fructe proaspete cu portocale şi lămâi. Clienţii au parte şi de scrubbing cu quinoa, foarte bun pentru tegument.  Au la dispoziţie 4 piscine cu ape mineralizate. Seleniu, Zinc, Calciu, Magneziu şi sare. Saunele umede ce sunt cu sare, cu zahăr şi conţin uleiuri esenţiale. 

Spa-urile hotelurilor din Brașov, neîncăpătoare 

În Braşov, unde zăpada este scumpă la vedere, spa-urile hotelurilor au devenit neîncăpătoare. 

Bianca Socol, reprezentant hotel: Există o varietate mare de terapii şi masaje. Peste 100 în oferta noastră. Cele mai căutate sunt terapiile de relaxare şi de tonifiere. 

Dacă unii au preferat băile cu apă termală, alţii au ales plimbările în aer liber. 

Reprezentanţii centrelor wellness, dar şi hotelierii se aşteaptă ca de săptămâna viitoare numărul turiştilor să fie mult mai mare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Travel » "Ce sarmale, ce piftie? Mai bine aici". În prima zi de Crăciun, mulţi români s-au relaxat printre palmieri, la saună şi spa