Antena Meniu Search
x

Video Minivacanţa de Rusalii 2023: oferte la mare şi la munte. Cât costă cazarea în staţiuni

De joi începe vacanţa de Rusalii. Urmează cinci zile libere, iar hotelurile de la mare şi de la munte au super oferte. Turiştii sunt tentaţi cu patinaj pe plajă, vânătoare de dinozauri sau bălăceală în parcul acvatic. 

de Redactia Observator

la 30.05.2023, 21:41

Vezi și

E un zumzet continuu în agențiile de turism şi forfotă mare în hotelurile de pe litoral care așteaptă vizitatori. "Am adaptat camerele pentru nevoile familiilor cu copii, mai ales un pic mai măricei, pentru a le acorda un pic de intimitate. Am introdus această separare între părinţi şi copii", arată reprezentantul unui hotel. 

Minivacanţa de Rusalii pe litoral

Cum e ziua copilului, ofertele sunt adaptate pentru ei. "Jocuri interactive, teatru de păpuşi, facepainting, baloane făcute în toate felurile şi după aceea ne îndreptăm şi către adulţi, pentru care am pregătit două seri tematice, o seară grecească şi o seară românească, cu muzică live şi dansuri", spune Florentina Dumitrache, manager hotel.

"Avem o ofertă specială pentru toţi copiii de până în 12 ani. Beneficiază de cazare şi mic dejun gratuite. Sperăm să avem un grad de ocupare de 90% sau chiar 100%", spune Raluca Popa, manager hotel.

Pe acelaşi subiect

Cât costă cazarea în staţiunile de la mare

O cameră dublă, la trei stele, în Eforie Nord costă 69 de lei pe noapte. O cameră dublă la trei stele în Venus este 148 lei pe noapte, în vreme ce una în Mamaia pornește de la 132 lei pe noapte. 

Luca e deja la mare cu părinții și bunica. "(n.r. Îmi place) să mă bag în apă", mărturiseşte el. "Este frumos, nici nu ne aşteptam. Călduţ, a fost o zi mai cu nori, cu vânt, cu ploaie puţin, dar e frumos. Nu ne aşteptam", adaugă Sorina, mama lui Luca.

20 de grade are apa mării. Meteorologii se așteaptă în zilele următoare la vreme numai bună de plajă. Iar dacă vreți să încercați și senzații tari la mare, iată ce am descoperit în Năvodari! "Un patinoar pe plajă, la doar câțiva pași de mare. Da, da, ați auzit bine – un patinoar direct pe nisip. Are o suprafață de 200 de metri pătrați, o capacitate de 50 de persoane, totul pentru ca turiștii care vin pe litoral să nu ducă lipsa activităților de la munte", arată Andreea Filip, reporter Observator.

Mulţi turişti vor petrece vacanţa la munte

"Nici la munte nu le va lipsi farmecul mării. Și-l vor putea alina în cel mai mare parc acvatic din centrul țării. Aici, un bazin exterior, cu o suprafață de aproape 1.000 de metri pătrați și nu mai puțin de șapte bazine interioare, cu o suprafață totală de aproape 1.100 de metri pătrați îi așteaptă pe turiști, în această vacanță", spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

O familie cu un copil va plăti pentru patru ore în parcul acvatic 160 de lei, în timpul săptămânii și 180 de lei, în weekend. Parcul dinozaurilor reconstituiți în mărime naturală, de la Râșnov este și el una dintre destinațiile foarte căutate, de 1 Iunie. Costă 116 lei, la fel pentru o familie cu un copil. 

"Se organizează vânătoare de dinozauri. Va fi foarte interesant, sunt trei sesiuni. Avem pregătite spectacole de marionete, teatru de păpuși", povesteşte Bodgana Balmuș, purtător de cuvânt parc.

Tarifele pentru camere sunt de la 250 la 1.300 de lei, pe noapte. "Le oferim oaspeților, pentru vacanța de 1 Iunie și Rusalii, șase camere matrimoniale, două apartamente și prețurile sunt cuprinse între 250 de lei, camera matrimonială și 350 de lei, apartamentul", prezintă Dan Manea, administrator pensiune.

"Fiind pe 5 iunie Ziua Mondială a Mediului Înconjurător, avem pregătite ateliere de creație cu materiale reciclabile, pentru a-i învăța importanța protejării mediului înconjurător", adaugă Mihai Moisescu, director operațional hotel. Cele mai multe hoteluri și pensiuni de la munte acceptă vouchere de vacanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Travel » Minivacanţa de Rusalii 2023: oferte la mare şi la munte. Cât costă cazarea în staţiuni